ГОЛИНГЕР: Американци су могли угрозити Чавезов живот - за то имају технологију

АДВОКАТ ЕВА ГОЛИНГЕР, УРЕДНИК УГЛЕДНОГ ВЕНЕЦУЕЛАНСКОГ ДНЕВНИКА CORREO DEL ORINOCO INTERNACIONAL

  • Нису могли да га свргну па су се одлучили за биолошко оружје за напад на председника Уга Чавеза

       ПОСТОЈЕ докази да САД располажу технологијом којом је било могуће угрозити живот венецуеланског председника Уга Чавеза, навела је адвокат Ева Голингер, уредник угледног венецуеланског дневника Correo del Orinoco Internacional.

       „Постоје информације о 70 покушаја убиства до сада, кубанског председника Фидела Кастра, зрачењем и другим методама. То није никаква тајна, све то је разоткривено у хиљадама докумената. Можемо само да замислимо капацитет тог оружја којег данас поседују САД, које користе различито биолошко оружје“, додала је Голингер.

       Вашингтон „поседује високе научне и биолошке капацитете. Било је такође других покушаја уперених против Чавезовог живота, последњих година. Многа средства информисања - и америчких политичких експонената и њихових савезника -покушала су да искриве и изманипулишу ову информацију проглашавајући је лудошћу и научном фантастиком. Међутим, то је чињеница. Евидентно је да та могућност постоји“, рекла је Голингер.

       Она је такође подсетила да је управо венецуелански потпредседник, Николас Мадуро, навео „како се већ располаже траговима који сведоче о тој могућности`.

       И указала: „Мадуро је у ствари рекао да нема сумње да је дошло до напада против Чавеза. Стицајем околности постоје многи докази да би то вероватно могло да буде истина. Нису могли да га свргну па су се одлучили за биолошко оружје за напад на председника Чавеза“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

garavi's picture
garavi 06:16 08.03.2013.

  • +40
Voting is closed.

Ako je ovo istina, OPASNO !

VAZNO za sve citaoce :

Peticiju kojom se trazi da Nikolic i
clanovi vlade podnesu ostavku i da
raspisu pravedne izbore pokrenuo je
Prof. Dr. Ljubomir Grujic.
Peticija se potpisuje od 1.3. do 31.3. 2013
Obrazac peticije mozete naci na ;
www.istina-pravda-mir.info/
A mozete i nazvati gospodina Grujica na:
mob :0628 399 551

Katarina's picture
Katarina (није потврђен) 23:31 07.03.2013.

  • +43
Voting is closed.

Sigurno da je istina.Treba da prestanu da se vidjaju sa holivudskim protuvama koje im shalju i da se srecu sa izaslanicima koji ubacuju bolesti.Vidis kako nasi odu sa jednim stavom i obecanjem a vrate se obezglavljeni .Pametni drzavnici ne putuju cesto.

Srbogorac's picture
Srbogorac (није потврђен) 13:08 08.03.2013.

  • +31
Voting is closed.

Pa zato pozivaju sve drzavnike da dodju na "Molitveni dorucak" u beloj kuci sotone!

Koji ne pristanu na apsolutnu saradnju brzo im pozli!

A onaj veleizdajnik i krmak kapitalac, vec se vise puta vracao na valov i jos nije zavrsio u americkom "loncu za topljenje"!

Stvar je sasvim jasna...

Bice vise sapuna za sledecu svinjokolju u Srbiji!

Д А Р И Н А's picture
Д А Р И Н А (није потврђен) 16:00 08.03.2013.

  • +34
Voting is closed.

Не треба сумњати у америчку "љубав"...све непослушне они макну... Када је бившим југословенским побуњеницима истекао рок трајања сви су отегли од исте болести. Изметбеговић,Туђман,Ругоба, Дрновшек сви у програмирано кратком времену.

Василије's picture
Василије (није потврђен) 04:57 15.10.2013.

  • +6
Voting is closed.

Што непробају да то ураде Путину. Али слажем се да ХАРП системом могу све да ураде. Зраченје није сигурна метода осим ако се убаци у храну јер сви телохранителји великих државника око нјега носе минијатурне бројаче радијације и друге опасности сличне врсте.

Додај коментар