Русија произвела усавршене дронове-камиказе Ланцет – нападаће и у јатима

СРЕДЊЕ ОКЛОПЉЕНУ ВОЈНУ ТЕХНИКУ ПРОБИЈАЈУ НАСКРОЗ - ИМАЈУ СВОЈЕ ЛАНСЕРЕ

* Биће готово немогуће борити се против Ланцета. Деловаће по команди оператера, али ће дрон потом у потпуности сам бирати циљ. Мете ће му бити тенкови и друга оклопна возила, радари,  топови и хаубице

* Нови Ланцети разликују, на пример, радар, тенк и топовску батерију, а знају и да је радар скупљи и важнија мета. Зато ће – ако истовремено уоче радар и тенк – гађати радар. Све је ово већ успешно истестирано

________________________________________________________

          НОВА генерација камиказе-дронова „Ланцет“ биће практично нерањива, неосетљива на све мере ометања, изјавио је његов конструктора Александар Захаров.

Он је истовремено главни конструктор руске ојне фирме Zala Aero Group која послује у оквиру светски познате корпорације „Калашњиков“. А тврди:

          „Биће готово немогуће борити се против Ланцета. Деловаће по команди оператера, али ће дрон потом у потпуности сам бирати циљ. Мете ће му бити тенкови и друга оклопна возила, радари,  топови и хаубице.

- Нови Ланцети разликују, на пример, радар, тенк и топовску батерију, а знају и да је радар скупљи и важнија мета. Зато ће – ако истовремено уоче радар и тенк – гађати радар.           Све је ово већ успешно истестирано“ - открио је Захаров.

          Он наглашава да је немогуће осујетити лутајућу муницију уз помоћ електронског ратовања, пошто је рачунарско коло у његовој унутрашњости.

          Захаров уверава да руским непријатељи не би имали никакве вајде ако би им неки Ланцет пао у руке јер ти дронови имају „премного степена заштите“.

          Нови Ланцети неће узлетати помоћу катапулта већ – лансера који ће имати контејнере за истовремено лансирање неколико таквих дронова.

          Чим напусти своју цев-контејнер, Ланцет шири крила и лети ка мети.

          Тачније, креће у потрагу за метом, а тај лов може истовремено кренути цело јато Ланцета чија дејства ће координирати специјална неоронска мрежа.

           Ланцети средње оклопњену војну технику пробијају – наскроз.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари