Од Косова праве исламски калифат са ЦИА-демократским традицијама

ПРИШТИНСКА ПАРТИЈА „ИСЛАМСКИ ПОКРЕТ УЈЕДИЊЕЊА” ВЕЋ ТЕСНО САРАЂУЈЕ СА МУСЛИМАНСКИМ ФОРУМОМ КОСОВА

  • За Балкански калифат новце и инжењере-градитеље ће послати Саудијска Арабија, а специјалну технику за телесне шупљине – председник Обама. Неопходно је само да косовари не одступају од задате линије понашања
  • Како је то могуће кад вехабије и ЦИА у принципу не сарађују?
  • У принципу не сарађују, али у Сирији сарађују колико хоћете. Тамо целокупна сиријска опозиција иде са америчком апаратуром у телесним шупљинама и заједно са Ал Каидом, несагласне Сиријце шаље алаху у гомилама „на поправни”

         Пише: Дмитриј СЕДОВ, Фонд стратешке културе

         НЕДАВНО ме је сусед на дачи упозорио да је његову ташту заврбовала ЦИА.

         Та шпијунска институција је уградила специјалну апаратуру у телесне шупљине ове старије жене и уз њену помоћ шпијунирала тајне операције суседа.

         Покушаји мушкарца да извуче специјалну технику из организма женине мајке, завршени су његовим смештањем у психијатријску установу, а ми нећемо да следимо његов пример, па да тврдимо како иза ширења исламског екстремизма на Космету стоје Американци. И без њих није мало оних који желе да на крају заведу закон и поредак у тој, од закона и поретка слободној покрајини. А шта може бити боље од послушања некаквом мули Омеру, који одавна зна како се правилно живи?

         Иако се, наравно, јављају нека питања. Због чега се, на пример, у тој слободној покрајини, где свако воли Америку не само због жваке, него због блискости њихове културе, појављују вехабије? Јер, те вехабије воле Американце само у деловима и без знакова живота.

         Како на пример схватити да су се у више муслиманске кругове у Приштини већ уселила „муслиманска браћа”, о чијим се везама са Ал Каидом не чују баш најбољи гласови?

         Овде пада свака логика, јер се љубав према Америци никако не подудара са љубављу према вехабијама. Тим пре што „Устав Косова” директно игнорише алаха и каже да је то секуларна држава.

         Секуларна или не, али је у фебруару текуће године у Приштини објављено да се појавила радикална исламска партија „Исламски покрет уједињења” или LISBA,која је добила лозинку Bashkohu! Предводи је Арсем Краснићи, премда се шушка да је истински шеф Фуад Рамићи. Та партија се спрема за учешће на изборима за националну скупштину и тесно сарађује са Муслиманским форумом Косова.

         Већ сам истакао да не желим да у свему видим сенку ЦИА, како не бих попут суседа са даче завршио у психијатрисјкој клиници. Међутим, признајем да мени лично пароле типа „Отпор”, „Тако”, „Уједињење” увек евоцирају успомене на прошлост.

         Што је било, било је. Измислили су их у Ленглију, па то данас чак ни амерички шпијуни не поричу.

         А у свету су се већ појавили сулуди стручњаци који тврде да Американци ипак имају удела у стварању „уједињења”. Зашто, због чега су они злоупотребили организме Краснићија и Рамићија и у њихове телесне шупљине уградили специјалну апаратуру?

         Због чега им је то било потребно?

         Овде немилосрдни полудели стручњаци указују на једну карактеристику албанских грађана на Косову. Са једне стране 80% становника Косова тврди да су муслимани. А са друге стране, веома слабо поштују муслиманске обичаје. Тако им се десило.

         Још је њихов легендарни песник и по положају турски гувернер Либана, Пашко Ваза, писао да је истинска религија Албанаца - албанизам. И био је у праву. У стварности је та религија бескорисна, јер се добро стиче само песницама.

         Тако је још ујка Лењин говорио својим бољшевицима. Тада је и победа обезбеђена. Због тога и албански ислам мора да стекне неопходне ратне каркатеристике. Како другачије живети у непријатељском окружењу. Не дао Бог да се у Приштини појави каква било безбожна партија и пође на уступке Србима или Македонцима.

         Због тога треба изградити калифат. Балкански калифат – како то поносно звучи.

         Како га изградити – одавно је познато – новце и инжењере-градитеље ће послати Саудијска Арабија, а специјалну технику за телесне шупљине – председник Обама. Неопходно је само да косовари не одступају од задате линије понашања.

         Ви ћете питати: како је то могуће, вехабије и ЦИА у принципу не сарађују?

         У принципу не сарађују, али у Сирији сарађују колико хоћете. Тамо целокупна сиријска опозиција иде са америчком апаратуром у телесним шупљинама и скупа са Ал-каидом, несагласне Сиријце шаље у гомилама на исправљање алаху.

         Зато ћемо сачекати да се коначно на Косову учврсти истинско упориште реда и закона – исламски калифат са демократским америчким традицијама.

 

         http://srb.fondsk.ru/news/2013/04/21/demokratski-kalifat-na-kosmetu.html

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари