Заправо Американци немају савезнике и све раде против Homo Sapiens-а

УЗАЛУД МНОГИ И ИЗ АМЕРИКЕ И ИЗ ЕВРОПЕ

ПОРУЧУЈУ ВАШИНГТОНУ ДА СЕ „УЗМЕ У ПАМЕТ“

Џенифер Псаки

  • Оно што у име Стејт департмана говоре Џен Псаки, Мери Харф и Џеф Ратке - то нису грешке. То је систем. Оне су резултат кадровске селекције. Преко њих САД узвраћају свету поводом његове бриге због америчке политике
  • Држава САД се уз помоћ Харф, Псаки и Раткеа - прави луда и све би да поништи. То јест: служи се класичним стереотипима понашања криминалца
  • Зато су бесмислена сва указивања на претходне „неуспехе“ САД. Јер, то нису неуспеси. То су - успели злочини
  • А то што су САД одабрале такав стил опхођења са светом, само значи да су САД потпуно свесне да оне никоме ништа не могу објаснити нити доказати помоћу озбиљних аргумената. Да оне не могу засновати своју политику на користи за цео свет
  • Ово значи и да су САД свесне чињенице да оне немају савезнике и да своје интересе реализују насупрот интересима осталог човечанства
Пише: Роман НОСИКОВ         

  

        НЕКИ амерички и европски интелектуалци показују забринутост оним што чини америчка администрација и последицама њеног чињења.

        „Погледајте шта су починили! - вичу интелектуалци. - Ви лажете пред целим светом, машући својим лажним епруветама! Ви сте разорили Ирак и Либију! Ви сте створили Ал Каиду и Исламску државу! Ви сте потпалили пожар грађанског рата у Украјини! Узмите се у памет! Ви водите свет према нуклеарном рату! Зар вас ничему нису научили досадашњи неуспеси?!“

        Интелектуалци су, као што се види, узбуђени. Они наговарају, упозоравају, саветују. Они чекају да суперсила чује и њих и остатак света и да се заустави, опамети и све поправи.

        Новинари разних земаља затрпавају представнике Стејт департмана САД најразличитијим забринутим питањима.

        А шта имају прилику да чују као одговор на своју забринутост?

        Имају прилику да виде високоинтелегентно лице Џенифер Псаки.

        Ништа мање изванредну како споља тако и изнутра Мери Харф.

Мери Харф

        Џенифер која је недавно остала у другом стању заменио је мушкарац.

        То је овај горостас мисли Џеф Ратке.

        Све ово нису грешке. То је систем. То је резултат кадровске селекције. САД тако желе да узвраћају свету поводом његове бриге због политике САД. Ево, са овим лицем САД одговарају на питања повезана са глобалном безбедношћу и са ризиком избијања светског конфликта.

        То је стил.

        Да ли вас ово на нешто подсећа?

        Мене - да.

        Држава САД уз помоћ Харф, Псаки и ове нове звезде - прави се луда и све би да поништи. То јест: служи се класичним стереотипима понашања криминалца.

        Постоји верзија која све то објашњава.

        Ово све заједно значи да су бесмислена сва указивања на претходне „неуспехе“ САД. Јер, то нису неуспеси. То су - успели злочини.

        А то што су САД одабрале такав стил опхођења са светом, само значи да су САД потпуно свесне да оне никоме ништа не могу објаснити нити доказати помоћу озбиљних аргумената. Да оне не могу засновати своју политику на користи за цео свет.

        Ово значи да су САД свесне чињенице да оне немају савезнике и да своје интересе реализују насупрот интересима осталог човечанства. Самим тим - и да чине злочине против цивилизације Homo Sapiens.

        Истовремено, Кина, Русија и Бразил своје позиције свету представљају веома васпитано и то чине апсолутно озбиљни људи без и најмањих трагова умне заосталости на лицу.

        Ово само посредно сведочи - коме предност даје историја. А посредна сведочанства је најтеже фалсификовати.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари