Светом се шири права помама оптуживања „и-мене-су-сексуално-спопадали“

СЕКСУАЛНО СУ УЗНЕМИРАВАЛИ САМО БОГАТИ И МОЋНИ, „ДАМЕ“ ОД СИРОТИЊЕ НЕМАЈУ ШТА ДА УЗМУ

  • Чуди колико су сексуално уздржани представници таквих професија које нису префињене и плаћене: ђубретари, путари, продавци на пијацама. Нико против њих није поднео тужбу за сексуално узнемиравање и силовање! А филмски продуценти, председници, председнички кандидати и банкари - сви одреда сексуални манијаци
  • Унуке и праунуке које нису успеле да од својих бака сазнају да ли их је неки женскарош још док су ишле у гимназију штипнуо за обрашчић како би њему или његовим потомцима испоставиле рачун, хватају се за главу: „Бако, па зар те нико није пригрлио, не дај да се осушимо у сиромаштву и да завршимо као непознате!“
  • И мужеви дама које нису успеле да са ТВ екрана јадикују да су биле спопадане осећају се као идиоти: „Значи, ова шмиргла осим мене ником није била потребна! Нико није бацио поглед на њу! И стварно - нема шта да се гледа! Како сам се зезнуо!“ И покрећу бракоразводне парнице...

Пише: Ана СЕРАФИМОВА

        ФЛЕШ моб „именисусенабацивали#“ шири се планетом!

        Даме које се још увек нису похвалиле пажњом „оних скотова“, како данас зову мушкарце-традиционалисте који воле да трче за женама, не осећају се баш угодно: зар сам гора од ове „спужве“? Њу хватају где стигну, а мени неће нико ни да намигне!

        Љуте се на колеге који су се набацивали „свима, сем ње“! Неопростиво је!

        И оне које нису добиле делић пажње прикључују свој глас хору који осуђује и проклиње.

        Клинике за лечење вишка потенције су пребукиране - у болничким собама нема довољно места за оне који у организму имају вишка „јин и јанг“!

        Унуке и праунуке које нису успеле да од својих бака сазнају да ли их је неки женскарош још док су ишле у гимназију штипнуо за обрашчић како би њему или његовим потомцима испоставиле рачун, хватају се за главу: „Бако, па зар те нико није пригрлио, не дај да се осушимо у сиромаштву и да завршимо као непознате!“

        Ископавају из гробова бакице: можда има неких доказа? Наука је напредовала! Можда су остале наночестице остављене руком неког продуцента или банкара? А заједно са њима на плави екран може да се изнесе: „Оптужујем!“

        И мужеви дама које нису успеле да са ТВ екрана јадикују о својој привлачности осећају се као идиоти: „Значи, ова шмиргла осим мене ником није била потребна! Нико није бацио поглед на њу! И стварно - нема шта да се гледа! Како сам се зезнуо!“ И покрећу бракоразводну парницу.

        „Појас невиности“ за мушкарце допуњава се видео-регистратором намонтираним на челу, сензори фиксирају покрете руку: да не пипају туђе задњице“ Међутим, то не може сваком да помогне!

        Неће лако проћи ни мој познаник Јаков М, који се пре неколико година „прљаво набацивао“ некој Афроамериканки у годинама (чини ми се да се данас тако политички коректно зову бивши црнци?). Он се опустио и заборавио! А прошло је свега 10 година. Такав преступ не може застаревати!

        Јаша, авио-инжењер, који је по уговору радио за америчку фирму, чекао је у својим колима на семафору да му се упали зелено светло. Кренуо је, кад одједном - препад.

        Полицајац: изађите из возила, руке на хаубу, раширите ноге... Све као у акционим филмовима. Времешна Афро-американка је у сузама: њој, поштеној жени, се набацивао...

        Јаша је са исколаченим очима сазнао да је - док је стајао на семафору - очима прождирао ту даму (из категорије од 50 до 150 година), која је на пешачком прелазу чекала зелено светло. И док је он њу прождирао, она је патила! И сада тражи надокнаду за то!

        Јаков се прво погубио: па, носим наочаре за сунце, како је она могла да види где гледам. Није помогло! Потом се ипак снашао: извукао је из кола кипу. Почео је да виче да су они антисемити. Тада се извукао, национална капа постала је капа-не-дирај-ме. Сада то не би помогло.

        Ето Харви (Вајнштајн) има иста права да се прикрије. Зар му је помогло? Нису више та времена!

        Чуди колико су сексуално уздржани представници таквих професија које нису толико префињене и плаћене: ђубретари, чистачи отпадних вода, путари, продавци на пијацама. Нико против њих није поднео тужбу!

        Како су они духовно стабилни и представљају за друге пример високог морала!

        А филмски продуценти, председници и председнички кандидати, банкари - сви одреда сексуални манијаци. (Да бисте се у то уверили, довољно је да погледате даме које су они спопадали. Ту није прошло без лошег укуса и чудних сексуалних оријентација). Уз то на завидном моралном нивоу остали су и Афроамериканци, Афроевропејци и сви други афро. Ниједне даме која би се присетила догађаја из младости!

        Нису примећени, нису учествовали, нису саслушавани.

        Знам из искуства. Буквално данас док сам улазила у метро - схватила сам: почело је! И ја сам почела: и рукама и ногама, без обзира да ли су то мушкарци или жене. Не правим питања! И мене исто тако. Овде руком, онде ногом, негде бутином. И тако сваки дан, без заустављања. Земља рецидива!

        Добро, ми смо светско зло, прекор човечанства, ми и треба да будемо злотвори!

У овим вагонима су покушавали да се крећу и стране грађанке, Енглескиње, Американке. И са њима су се тамо тискали, пипали су их и рукама...

        А код њих је танана душа! Оне пате! Може због тога Иванка Трамп да се потресе па да нас заспе бомбама!

        Ето ти бомба, манијаче!

        P. S.   Из незваничних извора стигла је информација да MI6, CIA, BND прикупљају податке о томе који су превоз, док су били школарци, студенти и обични службеници користили Путин и други Руси на власти. (Само је Медведев ван сумње: секс и Медведев су неспојиви појмови).
        Специјални одред „жртава узнемиравања“ је у фази формирања, спрема се да да исказ под паролом: „Дошло је време да се каже истина“.
        Волите вруће? Ускоро ћете чути! Ако сте банкар или продуцент врло је могуће да ћете чути „сву истину“ о себи. Само физички радници и чистачи улица немају због чега да брину.
 

        Превела: Марија Билбија

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари