Хашки бордел прогласио муслимана Харадинаја за локалног свеца ЕУ

ВИШЕ НЕГО КОЗЕРИЈА: ДОБРО ЈЕ ДА СУ СВИ СВЕДОЦИ ПРОТИВ ХАРАДИНАЈА

НА БРЗИНУ ПОУМИРАЛИ - ПРИРОДНОМ СМРЋУ

  • Кад је у својој завршној речи адвокат Бен Емирсон заурлао на све око себе: „Рамуш Харадинај је образац великудошности, пример пристојности и супротстављања насиљу, цивилизацијски светионик”, Алфонсо Ори је пао у религиозни транс и завапио: „Да, он на Косову већ има статус Бога
  • Дошао је моменат да се Харадинај уврсти међу земне свеце, кад је кроз мозак Алфонса Орија прострујала страшна мисао: „Е, драги моји, па он је муслиман! Ми смо све побркали! Хрвати Готовина и Маркач су били римокатолици, кад смо их уздизали до ангелских чинова! А овај овде је муслиман. Шта сад да радимо?
  • Стари Фројд је све правилно рекао: „Проституција је санитарна снага друштва”. Како би било страшно без нас, без професионалаца
  • Сад ће Албанци, предвођени својим вођом, кренути у нове висине и ујединити се у Велику Албанију, трајно истребивши противничке Србе, који само узалудно троше кисеоник на земљи. Штета само што ће затворити и нашу јазбину. Било је то уносно место, право гнездо разврата
  • Али, зашто бисмо и туговали? Џентлмени ОДОЗГО су покренули широку мрежу бордела. Где год да пљунеш, тамо је неки наш брлог и сви се боре за људска права

        Пише: Дмитриј СЕДОВ

       У ПОЧЕТКУ ништа није наговештавало непријатности. Стигло је наређење ОДОЗГО и у Хагу су одмах почеле припреме за канонизацију Рамуша Харадинаја у чин локално поштованог свеца ЕУ.

       Судија МТБЈ Алфонсо Ори припремао се да пресуду претвори у благодарни молебан, по ходницима су тумарали службеници у сутанамa додајући познате рефрене, док је иза кулиса певао хор ушкопљеника.

       Свечаности су почеле по плану и судска расправа је завршена акордима који подижу дух.

       Кад је у својој завршној речи адвокат Бен Емирсон заурлао на све око себе: „Рамуш Харадинај је образац великудошности, пример пристојности и супротстављања насиљу, цивилизацијски светионик”, Алфонсо Ори је пао у религиозни транс и завапио: „Да, он на Косову већ има статус Бога!”

       Дошао је моменат да се Харадинај уврсти међу земне свеце, кад је кроз мозак Алфонса прострујала страшна мисао: „Е, драги моји, па он је муслиман! Ми смо све побркали! Хрвати Готовина и Маркач су били римокатолици, кад смо их уздизали до ангелских чинова! А овај овде је муслиман. Шта сад да радимо? - Судија се ухватио за главу, покушавајући да разбацане мисли сакупи на једно место. - Полако, умирите се… Са једне стране ми, као и свака јавна кућа која иоле држи до себе, имамо реквизите за свачији укус.

       Гости ОДОЗГО воле и садо-мазохизам и мултимедијалне игре, ми имамо све спремно, никад не знаш шта ће купац пожелети. Ја наравно могу ставити и чалму и турбан, упутити фетву и прогласити Харадинаја пророком. Али како ће на то гледати слуге Алахове?

       Она сулуда Карла дел Понте избрбљала је читаво мноштво свакојаких тајни наше установе, нека иде до врага. Док је била женски макро - ћутала је као острига, а кад су је избацили на улицу, развезала је језик. Много штошта је накапало са њене језичине.

       Код муслимана за кршење правила понашања, лети глава са рамена. Ако оптужиш да тргује наркотицима - оде глава, да убија децу - опет исто, да силује жене - опет оде, укратко - кад те споје са магарцима, све се обрне наопачке.

       Против Харадинаја је читавих 108 таквих оптужби подигнуто. И сведока је било скоро три туцета. Добро је да су сви на брзину поумирали. Природном смрћу. Али гласине се и даље проносе.

       Код нас у Холандији би за такве грехе само натрљали уши, а шта ће ти шиити и сунити са новоствореним пророком Харадинајем учинити, то само Алах зна. Не дао Бог, још ће и наша установа отићи до ђавола.

       Можда је боље заобићи ове божанске дрангулије и урадити све на наш начин, по европејски?

       Око МТБЈ окачимо црвене фењере, направимо ватромет, раширимо црвене тепихе. У назначеном тренутку, свечана поворка са оптуженим, појавиће се украшена цвећем и лепотицама. Главни јунак ће у пратњи пријатеља доћи у просторију, одслушати кловновску арију у мом извођењу и одгледати танац надзорница наше установе.

       После чаше шампањца, људи из банде „црних орлова” ће утоварити у мерцедес свих 108 томова српских оптужница и поворка ће кренути у супротном правцу, разбацујући кривичне пријаве свуда около. Пожељно је да се оптужбе за мучења и убиства бацају налево, за силовања надесно, а да се оптужницама за наркотрговину и трговину људским органима заспу трагови.

       Све ће проћи по већ уходаној шеми, као и много пута раније и ТАМО ће бити задовољни. А то је најважније, јер морамо размишљати о будућности, ускоро ће затворити наш бордел. Премда нам иза Велике Баре увек аплаудирају, јер ми угађамо сваком каприцу клијента.

       И статистика нам иде на руку, јер „даће им се по делима њиховим”. Имамо се чиме оправдати. Уосталом, практично смо комплетан српски руководећи кадар (и цивилни и војни) стрпали у затвор. Али зато сматрај да су сви Хрвати ослобођени. А ево сад је и са Албанцима све у реду. А то што су се нашли паметњаковићи који су хтели да ревидирају ослобађајућу пресуду Харадинају из 2008. године - молим лепо - било је много неспоразума. Хтели су нашег анђелчића зазидати на двадесет година.

       Ми њих да зазидамо! Ми слабо разазнајемо ко је носилац зла, а ко је светионик доброте. Нека наш голуб лети, да свој народ обрадује новим подвизима.

       Не, ипак је стари Фројд све правилно рекао: „Проституција је санитарна снага друштва”. Како би било страшно без нас, без професионалаца, гледати на овај свет у коме све кипти од црних страсти. А ми смирујемо, лечимо, чак и ране лижемо. Ето смо зализали и рањеном косовском народу.

       Сада ће он, предвођен својим вођом, кренути у нове висине и ујединити се у Велику Албанију, трајно истребивши противничке Србе, који само узалудно троше кисеоник на земљи. Штета само што ће затворити и нашу јазбину. Било је то уносно место, право гнездо разврата.

       Шта све нисмо овде творили! Једног Шешеља већ девету годину без оптужнице држати у апсу, мало ли је? А колико смо их неприметно задавили? Шта су за нас детективски писци са својим измишљеним причама. То они не могу ни да сањају.

       Мада, зашто бисмо и туговали? Џентлмени ОДОЗГО су покренули широку мрежу бордела. Где год да пљунеш, тамо је неки наш брлог и сви се боре за људска права. Тако да нећеш остати без посла са нашим занатом. А ако буде баш сасвим лоше, онда ћемо се упутити ТАМО, и тамо ћемо лизати.

       Као што је говорио стари Фројд, од изопачености се може добити не само корист него и задовољство.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари