Дугин: После атентата у Анкари – Турска треба да иступи из НАТО пакта

УКАЗАО ДА ЈЕ УБИЦА АМБАСАДОРА КАРЛОВА БИО ПОВЕЗАН СА ГУЛЕНОВОМ ТЕРОРИСТИЧКОМ СЕКТОМ  

  • Александар ДУГИН: „Одлазећа америчка глобалистичка администрација настоји да по сваку испровоцира конфликт између Русије и Турске“

          РУСКИ геополитичар Александар Дугин, који је и главни уредник московске телевизије Царград, оценио је да атентат на амбасадора РФ у Анкари Турску на радикалан начин доводи пред одлуку да одмах иступи из НАТО који је једна од централних организација глобалиста.

          "Од оваквих злочина понекад почињу кошмарни конфликти. Јер, после уклањања симболичког циља понекад стадају милиони људи“ – указао је Дугин.

          Према његовим речима, извесно је да је убица био повезан са терористичком сектом Фетуаха Гулена.

          „Ово убиство је удар по истом циљу као и обарање нашег авиона пре годину дана у небу Сирије. Некоме је – нагласио је Дугин - потребно осујећивање зближавања Русије и Турске. Зна се и коме: одлазећа америчка глобалистичка администрација настоји да по сваку испровоцира конфликт између Русије и Турске“.

          Дугин је уверен: „Циљ је и да се у Турској испровоцира грађански рат. Зато Русија не сме да подлегне емоцијама. Они који желе да нас посвађају – неће се ни пред чиме заустављати јер још желе и да одложе крај глобалистичке ере“.

          На крају је закључио: „Ми страшним жртвама плаћамо градњу праведног света. Вечна слава амбасадору Андреју Карлову који је смрћу храбрих пао на истуреној линији континента“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари