Ћути ли наш врх зато што се уплашио или зато што је део колонијалне мреже атлантиста?

ЦРНА ГОРА У NATO, А БЕОГРАД - ЋУТИ, АЛБАНЦИ У МАКЕДОНИЈИ ПРАВЕ „ИЛИРИДУ“, А БЕОГРАД - ЋУТИ

 • Када је Ђукановићев режим почео да се љуља, Београд је подржао Милову конфабулацију о „државном удару“ и дао му алиби да још брже похита у NATO
 • „Илирида“ је друга пројектована покрајина „Природне Албаније“. „Kosovë“ је прва, она је већ створена на територији Србије, „Илирида“ се прави у Македонији, а као трећа област замишљена је „Дарданија“, коју би чинио југ Србије до Ниша. А Београд наставља с пројектом ауто-пута Тирана-Приштина-Ниш и проналази једино Турску као „инспиратора“ Раме и Муслијуа
 • Немци и Американци су наши „пријатељи“, нису нас бомбардовали „још од 1999“, а и „ослободили“ су нас тек за Косово. Поготово су пријатељи нашег премијера-председника. Зато Београд и ћути о истинским покровитељима Велике Албаније
 • На Балкану се производи конфликт како би се овдашње земље и народи уценили и ставили под контролу. Није циљ само избацити Русе и све што „личи на Русе“ - циљ је потпуна контрола. Зато се атлантистички Легион радује распаљивању конфликта, јер се нада да ћемо се уплашити - и покорити. Наши политичари, изгледа, већ су се уплашили. Или су можда и сами део колонијалних структура атлантиста, па само раде свој посао. Зато Београд ћути
Пише: Слободан АНТОНИЋ, Фонд стратешке културе
 

        ЦРНА Гора улази у NATO, а званични Београд ћути. Албанци разваљују Македонију правећи „Илириду“, а Београд ћути. Екс-терориста, сада на челу Бујановца, каже да је његов председник „у Тирани“ и тражи да се Албанија простире до Ниша - а Београд ћути.

        И не само да Београд ћути. Он је још и „кооперативан“.

        Када је Ђукановићев режим почео да се љуља, Београд је подржао Милову конфабулацију о „државном удару“ и дао му алиби да још брже похита у NATO (видети овде).

        Да ли се Београд уопште побунио због Црне Горе у NATO-у, због њеног насилног претварања у топовско месо атлантистичког Легиона (Мк. 5:9) - без референдума, а против воље тамошњих Срба? Не.

        Два дана уочи цетињског изгласавања уласка Црне Горе у NATO, министар одбране Србије Зоран Ђорђевић, усред Москве изјављује: „Србија поштује одлуку власти Црне Горе о уласку у NATO“ и: „поштујемо њихов избор у интересу њиховог народа“ (овде).

        „У интересу њиховог народа“!? Српски министар одбране изјављује да је „у интересу“ народа Црне Горе да уђе у NATO!? Да све то није, случајно, и у интересу Србије?

        NATO нам сасвим затвара излаз на море - Хрватска, Црна Гора и Албанија сада чине NATO бедем између нас и Јадрана. Одсад ће бити знатно теже постићи одрживост наше неутралности. А званичници из Београда све то „кооперативно“ примају к знању и још потврђују!

        И сада - Македонија.

         „Илирида“ је друга пројектована покрајина „Природне Албаније“. „Kosovë“ је прва, она је већ створена на територији Србије, „Илирида“ се прави у Македонији, а као трећа област замишљена је „Дарданија“, коју би чинио југ Србије до Ниша (видети овде и овде).

        Албански премијер отворено прети Србији и Македонији променом граница (овде); амерички амбасадор у Скопљу инсталира једног „Илирида“ за председника Собрања, а useful idiot за премијера (овде), како би се Македонија, ваљда, што пре разглобила; „безбедносне снаге Косова“ набављају војно-полицијске хеликоптере од једне земље NATO-а (овде) спремајући се, очигледно, за „коначну интеграцију“ Севера Косова (овде); терориста-градоначелник Бујановца поручује да „Србија треба да нам буде захвална што Албанци траже уједињење само Албаније, Косова и Прешевске долине, без Ниша“ (овде)…

        Шта, упркос томе, ради Београд?

        Наставља с пројектом ауто-пута Тирана-Приштина-Ниш, проналази једино Турску као „инспиратора“ Раме и Муслијуа (Вучић у шифрама овде; Новости отворено овде), поводом разваљивања Македоније Београд сме, или зна, да затражи само мир у свету и смањење озонске рупе (Вучићева изјава овде), а за призивање Албаније до Ниша наша - власт каже да „неће насести на провокације“ градоначелника Бујановца и тако потврдити „исконструисану причу да су његова права угрожена“ (Вучић овде).

        Турска наравно подржава Shqipëria natyrale, али - зашто Београд нешто не каже и о двоје још важнијих албанских савезника?

        „САД су изразиле подршку избору Талата Џаферија за председника Собрања. ,Радићемо с њим на подршци демократији и унапређењу интереса Македоније’, наводи се у саопштењу Амбасаде САД у Скопљу“ (овде).

        „Немачко министарство спољних послова пренело је данас македонском амбасадору у Берлину честитке због избора Талата Џаферија за председника Собрања, а одговорне у Скопљу позвало на брзо формирање владе у складу са резултатима избора“ (овде).

        Дакле, и Берлин хоће Заева за премијера - и Schluss.

        Али, Немци и Американци су наши „пријатељи“, нису нас бомбардовали „још од 1999“, а и „ослободили“ су нас тек за Косово. Поготово су пријатељи нашег премијера-председника. Зато Београд и ћути о истинским покровитељима Велике Албаније.

        Наравно, тутори Shqipëria natyrale нису обични Немци и Американци, већ атлантистички естаблишмент који се не боји да користи албански шовинизам за притискање две од три последње не-NATO земље Балкана - Србије и Македоније. (За Републику Српску/БиХ резервисани су другачији методи).

        На Балкану се производи конфликт како би се овдашње земље и народи уценили и ставили под контролу. Није циљ само избацити Русе и све што „личи на Русе“ - циљ је потпуна контрола. Зато се атлантистички Легион радује распаљивању конфликта, јер се нада да ћемо се уплашити - и покорити. Омча око врата - чим се клекне - лако постаје поводац.

        Наши политичари, изгледа, већ су се уплашили. Или су можда и сами део колонијалних структура атлантиста, па само раде свој посао. Зато Београд ћути.

        Али, ако се неко ућутао зато што се препао, неће се ћутањем спасити. Мора се викати, ако се неће завршити као роб. Јер против себе немамо „обичан људски дух“, него људе који се не боје да чине највеће зло. Против себе имамо Легион (Мк. 5:9).

        Када је др Вилијам Ведин, амерички психијатар, анализирао духовни профил Хилари Клинтон и осталих атлантиста из „дубоке државе“, описао их је као хладнокрвне убице милиона људи (српска верзија овде; енглеска овде).

        Постоји атлантистички документ Размишљања о Армагедону (Rethinking Armageddon), подсећа Ведин, у коме се саветује ескалација нуклеарног притиска на Русију.

        „Путин је превелики хришћанин да би дочекао да види крај човечанства у тоталном нуклеарном рату“, сажима основну идеју овог документа Ведин. „Пре ће се повући него гледати истребљење људске врсте“.

        „Размештање противракетног система САД у Европи отвара могућност за неочекивани нуклеарни напад на Русију, изјавио је заменик начелника Главне оперативне управе Генералштаба Русије Виктор Познихир“ - вест је од 26. априла 2017. године (овде). „Према његовим речима, САД стварају системе који омогућавају да се изведе високо прецизан напад из орбите на командне пунктове Русије, те ће Русија предузети одбрамбене мере. `Ова трка у наоружању, међутим, није потребна ни нама нити било коме другом`, додао је Познихир“.

        „Они ће с радошћу гледати снимак првог удара и нуклеарног уништења руских градова - сигурни у неком луксузном склоништу, дубоко под земљом“, оцењује Ведин. „Само разумни Американци могу их задржати од тог наума који ће значити катастрофу за све“.

        Зато треба викати и бранити се. Када пса туку палицом (у Кореји, рецимо, како би му месо било мекше за јело) - да би се спасао, он мора да загризе не палицу или руку већ грло злотвора - кажу Руси (овде).

        Москва је спремна да сваког могућег нападача и злостављача бије равно у главу. А Београд под очигледним ударцима палицом - и најавама да ће их бити још - ћути.

        Докле тако? Док и наше месо сасвим не омекша?

        Фонд стратешке културе
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Tomi's picture
Tomi 20:53 02.05.2017.

 • +59
Voting is closed.

" Ћути ли наш врх ...."
---------------------------------------
Čiji to "NAŠ" ?????
Naš, Srpski, svakako nije .

I to (deo naslova) je manje-više jedina zamerka ovom tekstu ...

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 15:52 03.05.2017.

 • +11
Voting is closed.

Као прво, да цитирам самог себе, репринтом свог коментара од пре неколико дана, како бих, пред коментар који следи, прецизирао своју позицију и отклонио могућност да будем погрешно схваћен.
Све је под контролом. Србија може мирно да настави да спава, главе завучене у песак, са пуном вером у најбоље намере наших партнера из "међународне заједнице". Свакога дана, у сваком погледу све више напредујемо, развој догађаја у окружењу и глобални трендови нам иду на руку и наша позиција све је јача и сигурнија. Најважније је да, без обзира на све што се око нас догађа, ни по коју цену не дозволимо себи некакав аутогол, као ономад, 27. марта, да не бисмо поново, својом неспретношћу, призвали 6. април (за који смо сами криви) и тиме показали колико смо лоши ђаци.
У чему је разлика између Милошевића и Вучића? 28. априла 1999. Милошевић је био толико импулсиван и непромишљен да отпусти Вука Драшковића са места министра за "фрогс и грандмотхерс", не могавши више да трпи његова дипломатска "солирања". 28.априла 2017. Вучић је мудро и прибрано одћутао егзалтирану честитку члана своје коалиције Вука Драшковића упућену дону црногорске мафије поводом успешног подвођења црне горе НАТО-у. Тиме је још једном оправдао указано поверење и доказао своју највећу врлину стечену преображењем и уласком у нову фазу своје политичке каријере након јудаискариотског обрта 2008. Србија је у сигурним рукама. Њено понашање је коначно саображено очекивањима. Већ одавно, престала је потреба да се од Србије ишта захтева и да јој се испостављају ултиматуми. Из дана у дан, земља која је научила да ослушкује жеље својих предатора и да им послушно излази у сусрет, у наjбољем светлу својим проактивним, конструктивним приступом и кооперативношћу, демострира шта значи "слобода, као спозната нужност".

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 14:46 03.05.2017.

 • +11
Voting is closed.

Као друго, желео бих да пажњи посетилаца овог сајта препоручим следеће:
------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=bdei_0xU5ok
------------------------
http://91.222.7.145/hronika/vesna-pesic-o-makedoniji-ni-vucic-nece-mirno...
------------------------
Осим овог гостовања на Петреусовој ЦИА-телевизији,
руку под руку са успаљеном вештицом (која је, својевремено, на митингу НАТО-опозиције у Вршцу, заговарала убиство Милошевића по "румунском сценарију"), о томе да је "Влах-Алија-Вукађини дефинитивно и огољено сео на западну руду црно на бело сведочи чињеница да на његовом НСПМ сајту већ два месеца нема места за његовог дугогодишњег интимуса и доскора идеолошког истомишљеника и саборца Слободана Антонића, који , својом најновијом колумном, објављеном на сајтовима ФСК и ФАКТИ, македонску политичку драму анализира и Вучићево постављање спрам ње оштро критикује са дијаметрално супротне позиције.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић 15:56 03.05.2017.

 • +10
Voting is closed.

Мени је нејасно, да ли се овде ради о стварном, или фингираном политичком разлазу Вукадиновића и Антонића, односно договореном нападу на Вучића у две колоне? Како је дошло до тога, да се ова два аналитичара - близанца толико разиђу у перцепцији и оцени да га један напада што, као баба, ћути и чешља косу, док ватра прождире комшијску кућу, и устремљује се на нашу, а други што диже лажну узбуну, шири панику и као суманути пироман, лично подмеће пожар у мирном и безазленом комшилуку?
Волео бих да је ово прво и да је код Антонића заиста дошло до катарзе, за шта у последње време има веродостојних индиција.
Али, ако је у питању ово друго, ја сам тешка срца, али без оклевања, спреман да иступим као сведок одбране Вучића, који је, не може бити јасније urbi et orbi обзнанио да му је до збивања у БЈРМ стало као до лањског снега.

Slobodanka's picture
Slobodanka 00:04 03.05.2017.

 • +1
Voting is closed.

Odličan tekst, jedino nije pomenuo povampirenog Tita 2 i pokojnog Tita 1.
Ako Skoplje izdrži ove pritiske povodom pravljenja Iliride, a nadajmo se da hoće e onda snimiti vlastima u Beogradu (ne)raspoloženje.

Pogledajte video: Šokantno! Beograd pravi Veliku Albaniju!
https://www.youtube.com/watch?v=Ek6KAPVel1o

Autor videa nije pomenuo Klintona i ostale Amerikance u nizu, ali nas njihovo prisustvo ne može oprati od krivice "naših" vlasti u nizu od 05.10.2000. do danas.
Dana 09.06.1999.godine potpisan je Vojno tehnički sporazum u Kumanovu i dan kasnije 10.06.1999.godine doneta je rezolucija 1244 na SB UN. Ta rezolucija je bitan koristan rezultat našeg rata za KIM, a cela tadašnja naša država i pritom najviše KIM je bombardovana 78 dana. Ta rezolucija treba da čuva naš teritorijalni integritet na tom delu teritorije Republike Srbije. U taj dokumenat satkani su položeni životi naših vojnika i civila, prognanika i svih ostalih stradalnika. S kojim pravom se on omalovažava? Već duže vreme ta rezolucija je bačena pod noge. Zašto? Zašto i dan danas problem KIM se rešava u neprijateljskom Briselu umesto da se vrati tamo gde mu je i mesto na SB UN?

draganz's picture
draganz 22:54 02.05.2017.

 • +1
Voting is closed.

Amerikanci prave novu raspodelu Balkana. Stvaraju Veliku Albaniju i Veliku Hrvatsku (sa Vojvodinom i delom BIH), i Malu Mk, Malu Srbiju, Malu SG i Malu BIH. Albanci i Hrvati su braća u proverenom i potvrđenom služenju zlu.

Nazovi naši za to znaju mnogo bolje od nas i lagano nas vode na klanje, kao što su po dva tri ustaše vodili celo selo.

Da se nešto promeni je ništavno, jer većina ne želi to da vidi.

Baja's picture
Baja 23:27 02.05.2017.

 • +26
Voting is closed.

velika albanija je vidan projekat...

Zamolio bih da se ne ide u potpunu paranoju,manite se više halabuke o Vojvodini u kojoj živi veći procenat Srba nego što ga ima u Beogradu.Znate kolko Rusine, Slovake,Čehe,Rumune,nekakav procenat crnogoraca(Srbi) i najveći deo Mađara, zanima "odvajanje" Vojvodine,NIMALO.
Jedina antidržavna opcija u severnoj Srbiji-Vojvodini je nenad čanak, koji ne može tamo da prebaci 5% glasova.Skinite to sa dnevnog reda.

Šta nas briga za bih,čuvajmo Republiku Srpsku,koju nije moguće ukinuti.Ona je proizvod demokratske volje srpskog naroda i ne vidim ni jednu političku opciju u RS koja je izdajnička.Ima nekih naivaca kao što je nekadašnji predsenik dragan čavić i neki delovi SDSa ali skinite i to sa dnevnog reda.

draganz's picture
draganz 11:00 03.05.2017.

 • +24
Voting is closed.

Daj Boze da je tako kako kazes Bajo. U doba stare Juge, posle Titove smrti, bio sam u Americi i tamo su mi pokazali časopis na čijoj je naslovnoj strani bila prikazana Jugoslavija ali raspadnuta, razdeljena na 6 nezavisnih delova, republika. A ja, ma dajte ljudi nema šanse da se to desi. I pored toga što su u časopisu bili prikazani užasi ustaških logora. Danas se na Zapadu priča i na ponovo uspostavljanje nečega kao što je bila Austrougarska, a Vojvodina jeste bila njihova. Pri tome mi nemamo nikakvog načina da to sprečimo. AV će svoje glasače ubediti da je i to uspeh i pobeda. Tako da, slažem se da zvuči kao paranoja, ali za mene je realna opasnost.

Baja's picture
Baja 09:01 03.05.2017.

 • +15
Voting is closed.

Treba biti oprezan,tu si u pravu.
Moramo verovati u sebe a činjenice sa Vojvodinom i Republikom Srpskom nam idu u prilog.
Ne hvalim vladu,daleko od toga ali položaj Srbije prema svetskim silama je za 200% bolji nego u nesretno vreme 90. godina kada smo im se idiotskom politikom vlasti namestili na nišan.

Slobodanka's picture
Slobodanka 11:34 03.05.2017.

 • +2
Voting is closed.

Što se tiča zla, a i tih nišana koje pominjete ono je izgleda uvek prisutno. Ne ulazim u tačnost ovih vesti, ali deluju dosta konkretno.
02.05.2017. • Srbija Danas
GOTOVINA SPREMA ALBANCE ZA NAPAD: Tači mu platio 500.000 evra za plan kosovske "Oluje"!

Srpske tajne službe došle su do šokantnih saznanja da Gotovina aktivno učestvuje u planiranju vojno-policijske akcije kojom bi već ovog leta trebalo osvojiti sever Kosova i etnički očistiti tamošnje Srbe!...
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/gotovina-sprema-siptare-za-napad-...

Baja's picture
Baja 14:05 03.05.2017.

 • +12
Voting is closed.

Slobodanka čisto da te obavestim, pošto vidim da ti nije jasno...
Kumanovskom kapitulacijom 1999. godine a posebno "briselskim sporazumom" 2014. godine, šiptarska "država" kosovo već pod svojom kontrolom drži sever Kosmeta.
Ima tamo svoju policiju,administraciju,lokalnu opštinsku vlast pod upravom Prištine,sudstvo,urbanizam,granicu,granični prelaz,saobraćaj,automobili srpski imaju kosovske tablice,Srbi imaju kosovska dokumenta a privrednici su registrovani u ministarstvu u Prištini kojem plaćaju porez ...

Dodatak komentara: A što se tiče nišana... , pametan čovek(država) se skloni sa nišana,ne namesti se da mu pucaju u glavu . Ni to nisi u stanju da shvatiš...

Slobodanka's picture
Slobodanka 16:05 03.05.2017.

 • +11
Voting is closed.

Bajo. znam ja to sve i dosta toga drugog.
Ta kosovska dokumenta neće zaštiti Srbe od mogućih progona. Zatim Briselski sporazum nije ispunjen sa druge strane što se tiče minimalnog uslova o formiranju ZSO i on se kao takav ne ispunjen sa druge strane može poništiti i odbaciti. Još važnije on je po našim važećim propisima i antiustavan!
E sad pitanje je šta Šiptari dalje planiraju jer ako uspeju da izvrše taj progon onda bi "de fakto" imali sve, a ne moraju ni da prave ZSO. Medjutim "de jure" postoji Rezolucija 1244...

Ne mogu da znam da li će FAKTI preneti ovaj tekst Aleksandra Pavića, a u vezi je istog problema i koristan je.

ИЗДАЈНИЦИ: Омча око врата куване српске жабе? ' o3.05.2017.
http://srbin.info/2017/05/03/izdajnici-omca-oko-vrata-kuvane-srpske-zabe/

Zare2's picture
Zare2 00:54 03.05.2017.

 • +21
Voting is closed.

Nas vrh, celu Srbiju nabija na siljak..

milovan's picture
milovan 08:48 03.05.2017.

 • +1
Voting is closed.

Nikad ne treba zaboraviti,da su Nemci prognanici iz Istocne Evrope, okosnica i biracko telo CDU stranke (Kol Merkel). Preko 5miliona Nemaca je proterano iz Istocne Evrope 1945/6godine. Oni imaju svoja udruzenja sirom Nemacke i prenose svojim potomcima ,zgode i nezgode iz bivse domovine. Ujesno im prenose da im je sve oteto ili su ostavili bezeci. ONI SA SVOJIM POTOMCIMA DOLAZE I OBILAZE NEKADASNJA IMANJA I KUCE. Cesto se nikome i ne javljaju. Oni se bore i vrse pritisak na politicare u Nemackoj,da porade na tome i da im se vrati oteto. Politicari im javno obecavaju,da ce sve uciniti sto je u njihovoj moci. Treba biti naivan pa misliti da Merkelova ne skrene paznju politicarima u Srbiji i drugde. U Poljskoj su neki Nemci ostvarili svoje pravo i povratili imovinu. Od istocnih zemalja samo su Cesi zakonom zabranili povratak imovine Nemcima. Cesi su taj zakon doneli pre ulaska u EU, bilo je pretnji ili izmena zakona ili EU,Cesi su ostali pri svome. Samo oni sa pilecim mozgom mogu verovati da i nama nece Nemci otvoreno taj zahtev staviti na sto. Nas Problem je sto mi nemamo M.Olbrajt da stane iza nas kao sto su imali Cesi.

draganz's picture
draganz 10:58 03.05.2017.

 • +15
Voting is closed.

Dobar komentar, o tome pricam gore, mada bez argumenata, ali znam da na Zapadu postoje timovi koji neprestano rade na tome kako da se dokopaju tuđeg. Zapadni svet je mnooogo proracunatiji i perfidniji nego što mi mislimo. Materijlano, a ne čovek (osim da bude rob) je njihov najveći priritet. Njihov bog je zlatno tele. Što više zlata i što više rogate marve.

Slobodanka's picture
Slobodanka 20:23 03.05.2017.

 • +14
Voting is closed.

Sećanja starijih iz Vojvodine su: svaki put kad je bombardovan Beograd i u aprilu 1941.godine i kasnije da su se domaći Nemci tome itekako radovali, a da ne nabrajam konkretna neprijateljstva i zločine koje su ti isti još stvarno izvršavali tokom rata. Tačno je da nisu svi učestvovali u tome, ali zbog celokupnog zla učinjenog tokom četiri teške ratne godine kolektivno poverenje u njih je izgubljeno. A sada su možda potomci tih istih mrzitelja i zločinaca veliki nostalgičari za "starim krajem".
Naravno sa savremenim Nemcima se može ali samo poslovno i razgovarati i saradjivati. Ali ulaziti sa njima u dublje kombinacije koje znače predaju suvereniteta naše zemlje pronemačkoj EU i rasprodaju Srbije strancima - tako nešto katastrofalno ni stvarno ozbiljno psifički bolestan čovek ne bi mogao da osmisli.
Verovatno je želja za poslom i zaradjivanjem sada vodeća kod velikog broja glasača. Ali to ne znači da postoji samo to jedno i jedino rešenje koje "naši" kvazipolitičari lezilebojevići nude, a po njima tudjincima treba da predamo skoro celu zemlju na upravljanje i raspolaganje, a i naš um i dušu na preumljenje.

milovan's picture
milovan 16:43 03.05.2017.

 • +1
Voting is closed.

Slobodanka*! Mislim da od jula ove godine,stranci ce moci da kupuju zemlju u Srbiji. Mislim da je to potpisao svojevremeno Djelic sa onim predpristupnim dogovorom sa EU. Takve dogovore nije potpisala ni jedna zemlja Kandidat. Zuci od zutih su pet godina na vlasti taj zakon nisu izmenili. Na tu gresku predhodne vlade upozoravao je onaj bivsi DSS-ovac Popovic. Od kada je u koaliciji sa Aljekom nisam ga cuo da vise govori o Tome. Po pitanju Nemaca, mi i Rusi nemamo nikakve sanse da ih pridobijemo na nasu stranu, to je pokusala Kraljevina Jugoslavija, o cemu pise Arcibald Rajs. Zna se kako smo prosli u II.sv. ratu. Dok je Broz potrosio novac,odnosno zlato koje su mu Englezi poslali 1949 g. odnosno vratili Jugoslovensko zlato. Onda se Broz i njegovi Titici sete bas Nemaca, te im posalju milion ljudi da bi na njima kao na tovarnim konjima zaradili cvrstu devizu. Na osnovu njihovih deviznih doznaka, kao i garancijom od tri rudnika : Bor,Trepca i Idrija mogli su da se zaduzuju u milijardama dolara. Nasi ljudi su itekako zasluzni za Nemacki Standard,Ali im nije smetalo da nam uniste drzavu. ONI SE DRZE BIZMARKOVOG SAVETA. AKO RUSIJU NE POBEDITE RUSIJU RATOM ONDA JE POBEDITE (POTKUPITE) NOVCEM. Na tome putu nas izgleda ne sme biti, moramo nestati. Ova propaganda u poslednjih 25 godina koja se vodi protiv nas nije ni slucajna niti bezazlena.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 14:30 03.05.2017.

 • +13
Voting is closed.

Nemam vise reci kako bih nazvao tog kriminalca,najveceg izdajicu serbskog naroda......
Sve sto radi,radi u svoju korist.....Njega bas zabole sta je sa Srbijom.Podize kreten kredite
kako bi placao penzije.
Svak imalo razuman zna sta to znaci.
Gde su Srbi....otisli za evropom i svojim novim ropstvom a i nestankom.
Gde su oni slavni Srbi.....

https://www.YouTube.com/watch?v=wQSrpbJGwEs
Dakle nije se cuditi zasto ova dva propala radikala se stalno vrte u vlasti.
Oni su antihristi pripadaju Masonsko-Templarskoj oligarhiji koja ima za cilj
da unisti Srbiju i sve srbsko.
Srbine dozovi se pameti vec jedanput.

Додај коментар