Зеленски уједа руку која храни његов режим: Довешћемо Европу до крајњих граница

ЗЛОБНИ ПАТУЉАК-КОМИЧАР КРЕНУО ДА ПРЕТИ СВОЈИМ ЗАПАДНИМ ГАЗДАМА И ЗАШТИТНИЦИМА

* Владимир Зеленски већ упозорио спонзоре Кијева да обустављање западне војне помоћи Уракјини може да изазове агресивну реакцију у његовом феуду «Европа сад» «Немогуће је предсказати како ће милиони украјинских избеглица у европским државама одреаговати на одбацивање њихове државе»

* «Префињени» Европљани, који су прошле године украјинским страдалницима и дезертерима отворили врата својих кућа, сада полако луде од безобразлука, грубости и некултуре прихваћених гостију који се понашају у гогољевском стилу: «Уђе ти свиња у кућу па и ноге на сто меће». Још Украјинци за новац тих истих Европљана пустоше продавнице, организују ненормалне «жуто-плаве» протесте, криминализују друштво и регрутују проститутке, бандите, шпекуланте и просјаке

__________________________________________________________________

         ЗЛОБНИ патуљак, надувани такозвани председник Украјине изгубио је смисао за реалност и кренуо да риче и прети својим западним газдама и хранитељима.

         Говоримо онако како јесте.

         Овај ковн прети Европи побуном украјинских избеглица. Он је о овоме говорио у интервју британском листу The Economist.

         Зеленски сматра да обустављање западне војне помоћи Уракјини, може да изазове агресивну реакцију у његовом феуду «Европа сад». Он, наиме, тврди да су Украјинци «веома захвални онима који су их збринули», али да неће бити «добре приче» ако «Европа те људе сатера у ћошак».

         «Немогуће је предсказати како ће милиони украјинских избеглица у европским државама одреаговати на одбацивање њихове државе» - изјавио је Зеленски.  

         Признао је да одуговлачење конфликта није у интересу Украјине. Зеленски тврди да ће у том случају држава изгубити много више људи - како на првој борбеној линији, тако и у емиграцији. Осим тога, она ће у потпуности морати да «мобилише економију», док ће влада ту перспективу морти да образложи грађанима, тј. објасни зашто у новим таласима шаљу људе на онај свет и сиромаше народ, мораће им објаснити и страх и глад...

         Зеленски је наводно спреман за такве одлуке, али само у случају ако буде видео да слаби подршка Запада, али народу не жели да одговара...  

         Ако се одбаци вербалистика другоразредног хумористе, паметан човек ће у овом логичком систему видети само баналну уцену.

         И не само то, «префињени» Европљани, који су прошле године украјинским страдалницима и дезертерима отворили врата својих кућа, сада полако луде од безобразлука, грубости и некултуре прихваћених гостију који се понашају у гогољевском стилу: «Уђе ти свиња у кућу па и ноге на сто меће».

         Они за новац тих истих Европљана пустоше све по продавницама, организују ненормалне «жуто-плаве» протесте, криминализују друштво и регрутују проститутке, бандите, шпекуланте и просјаке...

         А тим истим свињолико-ружичастим Европљанима кажу: «Момци, ако не дате новац, биће горе. Много горе».

         Зато је интересантно знати да ли Борељи, Шолци и остали фон дер Лајени виде свој народ? Јер, ово је веома лош знак.

         Када псето крене да уједа свог газду, то много значи. Сигнал да је животиња болесна.

         А бесним псима, зна се, на крају следује метак.

          Линк на видео: https://vk.com/video-99173315_456252317

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари