Вулси смислио: Светом не владају ни дубока држава, ни масони, ни Јевреји већ руске тајне службе

БИВШИ ШЕФ ЦИА ЗАЈЕДНО СА РУМУНСКИМ ГЕНЕРАЛОМ-ИЗДАЈНИКОМ О ТОМЕ ОБЈАВИО КЊИГУ

После више од пола века тврде да је Хрушчов наредио

убиство Кенедија иако је Воренова комисија утврдила

да је Освалд деловао на своју руку

* Генрал-издајник се зове Јон Михај Пачепа, а наслов књиге је «Операција Змај: тајни рат Кремља и Америке“

* Тандем у књизи `врти`  претпоставку-тврдњу да је наредбу за атентат на Џона Кенедија у Даласу издао тадашњи совјетски лидер Никита Хрушчов. Тачније: да је Хрушчов то „могао лично наредити Лију Харвију Освалду“, па се предомислити, али да је комунистички фанатик Освалд ипак на своју руку „одрадио посао“

* Пачепа је 2016. године, заједно са америчким адвокатом и усрдним католиком Роналдом Рихлаком написао књигу „Дезинформације. Тајна стратегија апсолутне моћи “ (са Вулсијевим предговором). Суштина је: некада КГБ СССР, а сада његови наследници - руске специјалне службе - тајно контролишу цело човечанство вештим ширењем дезинформација и манипулисањем умовима лаковерних западних људи

* Да ли Вулси верује у демоне? У руске демоне, несумњиво верује. А остали су се притајили негде у близини

____________________________________________

       Аутор: Јевгениј КРУТИКОВ

       СВЕТОМ не владају масони ни Јевреји, већ руске тајне службе – тврде разни на Западу међу којима је и бивши директор ЦИА Џејмс Вулси у својој књизи о „тајном рату између Кремља и Америке“.

       Вулси тврди да је СССР био умешан у атентат на америчког председника Џона  Кенедија 22. новембра 1963. године.

       Изнео је и претпоставку-тврдњу да је наредбу за тај атентат издао тадашњи совјетски лидер Никита Хрушчов. Тачније: да је Хрушчов то „могао лично наредити Лију Харвију Освалду“.

Џејмс Вулси

       Према Вулсију, Хрушчов се – после издате наредбе – наводно био предомислио, али је комунистички фанатик Освалд на своју руку „одрадио посао“. У координацији са главним агентом КГБ у Мексику и руководиоцем 13. одељења КГБ у чијој су надлежности била „убистава у иностранству“ - неким „другом Костином“.

       Вулси тврди и да је Освалд „Совјетима предао нешто толико важно да им је то омогућило да оборе извиђачки авион Гарија Пауерса У-2.

       „Директне индикације“ да је Кенеди убијен по наређењу Москве, према Вулсију, наводно се налазе у 26 томова извештаја Воренове комисије која је водила званичну истрагу о атентату.

       Међутим, та комисија је Освалда назвала „усамљеним убицом“.

       Као прави цијаш, Вулси и за ово има објашњење: многи подаци у извештају Воренове комисије су „кодирани“!

       Са овим се слаже и Вулсијев коаутор , Јон Михај Пачепа.

       Њих двојица су заједно написала књигу „Операција змај: Тајни рат између Кремља и Америке“, из које изводе објављује New York Post.

       Вулси има 79 година, али је још увек у управном одбору Freedom House, одакле не престаје да пљује на Русију.

       Вулси је био директор ЦИА под Билом Клинтоном, нешто мање од две године. Био је приморан да поднесе оставку након хапшења Олдрича Ејмса - и никада више није био у државној служби. Али, зато је члан Америчког комитета за мир у Чеченији.

       Његов коаутор Јон Михај Пачепа преминуо је пре недељу дана од коронавируса у 92. години.

       Он је 1978. године из Румуније побегао у Сједињене Државе (тачније, затражио азил у америчкој амбасади у Немачкој, у Бону). У чину генерал-потпуковника и као заменик шефа румунске Службе спољних обавештајних послова. Овим је ушао у историју као највиши обавештајни официр у земљама Источног блока који је побегао на Запад.

Џон Кенеди и Никита Хрушчов

       Пачепа је био задужен за научну и техничку интелигенцију, али је такође извршавао деликатне задатке за породицу Чаушеску. На пример, водио је тајне преговоре са западним банкама о зајмовима за Румунију, организовао посету Де Гола Букурешту и слично.

       Пачепа је тврдио да је КГБ измислио термин „палестински народ“, да је створио Палестинску ослободилачку организацију, да је измислио исламски тероризам, организовао прогон циониста, подржавао левичарске радикале у Немачка и Италија који су убијали и лево и десно...

       Пачепа је био веома вољен у Израелу, а последњих година су његове књиге популарне у Украјини.

       Вулси и Пачепа су стари пријатељи. За  већину Пачепиних књига предговоре је написао Вулси. Књига о "Змају" им је првоа заједничка.

       Пачепа је 2016. године,  заједно са америчким адвокатом и усрдним католиком Роналдом Рихлаком написао књигу „Дезинформације. Тајна стратегија апсолутне моћи “ (са Вулсијевим предговором).

       Суштина ове књиге је: некада КГБ СССР, а сада његови наследници - руске специјалне службе - тајно контролишу цело човечанство вештим ширењем дезинформација и манипулисањем умовима лаковерних западних људи.

       То је на безмало 600 страница кохерентна теорија завере: зли Совјети су, а наследили су их Руси, завладали  су читавом планетом преко дискредитације папе Пија XII и коришћења сложене праксе манипулисања јавним мњењем.

       Ако дођу да вас воде у лудницу, као у своје време америчког министра одбране Џејмса Форестала, који је узвикивао оно незаборавно „Руси долазе, они су свуда!“, позивајте се на књиге Вулсија, Пачепе и Рихалке.

       Причу да је Освалд био агент КГБ и да је по наређењу из Москве убио Кенедија, Пачепа лансира још од средине 1980-их. Мењали су се само неки детаљи.

Јон Михај Пачепа

       Ново је, на пример, да је Хрушчов лично издао наређење Освалду. са додатком да КГБ опозива наредбу јер су „КГБ и лидери земље схватили да Хрушчов уништава углед земље и ствара предуслове за нуклеарни рат“. Али се Освалд, наводно, већ био отргао с ланца...

       Теорије Вулсија, Пачепе и Рихлаке су такав клинички случај теорије завере па им могу веровати само људи који су подједнако за то заинтересовани. У њиховим текстовима нема ни трунке доказа.

       Пачепа је пре неколико година тврдио да је Јевгениј Примаков лично уклонио сво оружје за масовно уништавање из Ирака и Либије, јер Американци тамо нису ништа пронашли.

       У атмосфери у којој живе издајници и пребези, брзо почиње тражење убица испод свог кревета. А тамо није далеко ни од ванземаљаца.

       Само, Вулси је каријерни дипломата. Пре него што га је Клинтон из неког разлога именовао за шефа ЦИА-у, он је радио као експерт на преговорима у Женеви о смањењу стратешког наоружања. Био је и на челу америчке делегације за ограничавање конвенционалних снага и оружја у Европи.

       У суштини, СССР је годинама преговарао о најавжанијим стварима за светску стабилност са особом која готово да верује у демоне?

       У руске демоне, несумњиво верује. А остали су се притајили негде у близини.

       (сажета верзија текста)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари