Руску опозицију тренира агент ЦИА који је 2011. по налогу Хилари Клинтон дириговао у Београду

ЗОВЕ СЕ СТИВЕН СЕКСТОН И НА ЧЕЛУ ЈЕ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ АМБАСАДЕ САД У МОСКВИ

Стивен Секстон, крајњи сдесна

* У Србији је био на челу америчког Бироа за регионалну безбедност (RSO) који је у Београду тесно сарађивао проамеричким посланицима, којима је предавао готова законска решења, и са „грађанским активистима“, а користио је „лица нетрадиционалне сексуалне оријентације“

____________________________________________________________________

        МОСКОВСКИ медији пишу да је почетком 2019-те шеф службе безбедности амбасаде САД у Русији постао Стивен Секстон који је 2011-те - по налогу тадашњег америчког државног секретара Хилари Клинтон – у Србији „одрађивао обојене технологије“.

        А пре Србије: у Туркменији 2005-те, потом у Авганистану и Ираку (Багдаду)...

        Секстон је 2015-те радио у амбасади САД у Сеулу – у време када су главни град Јужне Кореје потресали озбиљни улични протести

        Руска Федерална информативна агенција наводи да је Секстон кроз Скупштину Србије „провлачио“ све за шта је Вашингтон био заинтересован. Да су преко њега српски посланици наклоњени САД добијали готове текстове измена у законима.

Ево Секстона (први сдесна) са Наваљним

(трећи сдесна) и његовима

        Секстон је у Србији био на челу америчког Бироа за регионалну безбедност (RSO) који је тесно сарађивао у Београду и са „грађанским активистима“, а користио је „лица нетрадиционалне сексуалне оријентације“.

        Иста руска агенција тврди да је Секстон „соецијални агент ЦИА“ и да је летос под окриљем московског Фонда за борбу против корупције, иза којег стоји најомиљенији амерички опозиционар у Русији Алексеј Наваљни, „организовао тренинге за организовање масовних нереда“.

        Секстон већ пуних 15 година масовне нереде и демонстрације организује широм света.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари