Предалек пут oд жапца до принца

БРИТАНСКА СТУДИЈА О ЉУБАВИ И ВЕЗАМА

  • Пре него дочека господина Правог, просечна жена је била преварена барем четири пута, имала је шест веза од једне ноћи и изашла је на шест катастрофалних састанака

     КОЛИКО пута сте проклињали Пепељугу, Снежану или Успавану лепотицу када сте одрасле јер уместо „и живели су срећно и задовољно до краја живота” евентуално сте добијали прилику да уместо принца на белом коњу пољубите жабу?

     Да живот дефинитивно није бајка, сви знамо, као и то да је пут до праве љубави често трновит и стрм. Истраживање, чије резултате је пренео британски Дејли Експрес, указује на то да просечна жена пољуби 22 мушкарца, има четири дуге везе и пет пута јој срце буде сломљено пре него што наиђе на своју идеалну половину. Пре него дочека господина Правог, била је преварена барем четири пута, имала је шест веза од једне ноћи и изашла је на шест састанака за које би најрадије пожелела да се никад нису ни догодили - барем тако тврди неумољива статистика.

     Међутим, ни мушкарцима није ништа лакше. Просечни мушкарац пољуби 23 жене, има бар 10 веза за једну ноћ, а допусти најмање шест пута да му срце буде згажено.

     Студија, у којој је учествовало 2.000 људи, такође је показала да просечна жена првог дечка има са 15 година и да изађе са девет мушкараца пре него да пронађе праву љубав. А интуиција јој говори ко је прави  већ после само четири недеље везе.

     М. Ч. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари