Романтика са платформи

ВИСИНА ПОТПЕТИЦА ОТКРИВА КАРАКТЕР ВЛАСНИЦЕ ЦИПЕЛА 

  • Високе потпетице служе за подизање самопоуздања док платформе носе романтичарке које знају како да остваре свој циљ 

     НИЈЕ никаква тајна да су многим женама ципеле највећи фетиш и да би се одрекле много чега само како би имале још један модел у својој колекцији који им се тако лепо слаже уз најновију хаљину или торбу. Да чизма главу чува познато је свима, али женска обућа је очигледно битна и у псилохолошком смислу. Наиме, француски психолози су спровели истраживање о висини потпетица омиљеног пара ципела која је директно повезана са карактером њихове власнице.

     Научници тврде да високе потпетице носе две потпуно различите групе жена - у првом ‘’ тиму ‘’ су оне којима штикле, осим одаљавања од асфалта, служе за подизање самопоуздања док други чине изузетно женствене жене које су отворене и увек спремне на изазове.

      Љубитељке платформи су практичне и романтичне, али то не значи аутоматски и да су безазлене и наивне - психолози тврде да оне знају шта хоће и, што је још битније, знају како да постигну остварење свог циља.

     Дебље високе штикле преферирају самоуверене девојке и жене чврстих ставова које су у сваком тренутку спремне да их бране и одбране  док се за нижу, а пунију пету одлучују флексибилне и опуштене жене које су уједно и пријатни саговорници и склоне компромисима.

      Жене које воле такозване мушке ципеле свакако знају шта желе, али ствари у животу прихватају олако и склоније су депресији.  За спортске моделе ципела се одлучују особе које лако остварују контакте, али су помало конзервативне и не воле промене у животу.

     М. Чановић

 

 

  

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари