Стефановић: Не формирам своју странку, у политици сам јер верујем Вучићу

„НЕЋУ БИТИ НИ НА КАКВОЈ ФУНКЦИЈИ КАДА СЕ НЕ БУДЕМ БАВИО ПОЛИТИКОМ КАО ДЕО СНС“

* „Зарад душебрижника морам да објасним да не постоје никакви људи Небојше Стефановића, постоји само јединствена Српска напредна странка и људи који уједињено раде за Србију. Сви ми заједно подржавамо јединствену политику коју представља наш председник Александар Вучић, која је довела до тога да Србија данас буде значајно боље место за живот“

_________________________________________________________

       МИНИСТАР одбране Небојша Стефановић одбацио је наводе да ће основати своју странку, истакавши да је он у политици јер верује у председника Србије и Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића, и да неће бити ни на каквој функцији када буде престао да се бави политиком као део СНС-а.

       „Припадам Српској напредној странци и немам намеру ни да улазим у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креирам неку. У политици сам јер верујем у Александра Вучића и поносан сам што могу да будем део тима који се бори да нешто уради за Србију“, рекао је Стефановић у писаној изјави. 

       Стефановићева писана изјава у целости гласи:

       „Очигледно је да је Драгана Ђиласа много заболела истина коју сам јуче рекао и очигледно је да чим се човек снажно супротставља враћању тајкуна на власт одмах добије небулозне приче, креиране и лансиране из његовог маркетиншко-медијског концерна.

       Постаје ми готово бесмислено да сваке недеље изговарам да немам намеру да правим некакву политичку странку, како то пласирају из Ђиласове медијске машинерије.

       Припадам Српској напредној странци и немам намеру ни да улазим у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креирам неку.

       У политици сам јер верујем у Александра Вучића и поносан сам што могу да будем део тима који се бори да нешто уради за Србију. Када престанем да се бавим политиком као део СНС-а, свакако више нећу обављати било какву јавну функцију, нити се бавити политиком.

       Зарад душебрижника морам да објасним да не постоје никакви људи Небојше Стефановића, постоји само јединствена Српска напредна странка и људи који уједињено раде за Србију.

       Сви ми заједно подржавамо јединствену политику коју представља наш председник Александар Вучић, која је довела до тога да Србија данас буде значајно боље место за живот.

       Овај период неупоредив је са временом када су Србију водили Драган Ђилас, Вук Јеремић, Борис Тадић и сви остали, када су грађани Србије постајали сиромашнији, а они који су били на власти неупоредиво богатији.

       Јасан је њихов циљ да праве лажну слику у јавности о наводним поделама у СНС-у, не би ли прикрили сопствени недостатак било какве идеје да ураде било шта за Србију.

       Морам да им поручим да се, без обзира колико јако измишљали, и даље види да је у њиховим редовима једино важно ко ће бити тај који ће се окористити доласком на власт. И то народ одлично види.

       Схватам, наравно, да Ђилас и људи око њега то не могу да разумеју. Они немају нити личну, ни људску, а камоли политичку лојалност.

       Баш као што немају ни политички програм, нити било какве идеје које би могле да помогну Србији, већ искључиво мржњу према Александру Вучићу и свему и свакоме ко не размишља као они.

       Зато и не разумеју шта значи наша борба за бољу и снажнију Србију, борба коју данас и у свету и у Србији најбоље представља Александар Вучић“, наводи се у писаној изјави министра одбране и смењеног председника Београдског одбора СНС.

       Истим поводом огласила се и Бојана Јеловац, Стефановићева саветница за медије, такође писаном изјавом:

       „Овим путем обавештавам дневни лист Данас да им нису потребни ни „упућени“ анонимни извори, нити стручњаци за кризне комуникације из Хрватске, да би тумачили којим поводом се потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић огласио пре два дана и говорио о свом односу са председником Александром Вучићем.

       Повод су тврдње Данаса, као што је то било јасно свим осталим медијима, очигледно са изузетком само ваших новинара.

       Ако вам је „промакло“, и у среду сте поновили једну те исту децидну тврдњу, да вас цитирам, да је „Стефановић у сукобу са актуелним лидером СНС и председником Србије Александром Вучићем, иако ниједан од њих двојице јавно не говори о томе“.

       Добили сте јавни одговор од министра Стефановића, који је свакако далеко упућенији у свој однос са председником и позванији да о томе говори од извора који своје небулозе не изговарају под именом и презименом и стручњака и њихових сезона киселих краставаца.

       Такви вам извори и саговорници ваљда онда и пренесу своје личне жеље да Стефановић формира своју странку, да се СНС цепа и остале маштарије. Ал’ да се и данас не забуните, да вас обавестим да министар и данас одговара баш на те небулозе“, наводи се у писаној изјави Бојане Јеловац.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари