Радмановић: Иза Јаншиног нон пејпера стоје Рама и они који праве „велику Албанију“

„МНОГО ГОВОРИ ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ЈЕДИНО ЕДИ РАМА ПРИЗНАО ДА ЈЕ ВИДЕО ТАЈ ПАПИР“

* „Према том папиру, једино добија Албанија, али се користи за нападе на Србију и Републику Српску. Волшебно је неко ту окренуо причу против Србије, како она прави 'велику Србију'. 'Папир' део Републике Српске припаја Србији, али не знамо који део. Република Српска има 25.000 километара квадратних, Косово има нешто више од 10.000 километара квадратних. Ако би додали Бујановац и Прешево, то је скоро иста територија. Па, ко добија? Каква велика Србија?!"

________________________________________________________

       ЗАМЕНИК председавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић рекао је да прича о нон-пејперу иде на штету Србије и да се сакрива чињеница да се њиме жели створити "велика Албанија".

       „Није искључено да управо из албанске кухиње долази овај документ који предвиђа прекрајање граница на простору западног Балкана“, каже Радмановић.

       Коментаришући актуелну ситуацију око нон-пејпера, који је последњих дана подигао велику прашину у регионалној јавности, он је истакао да је албански премијер Еди Рама једини признао да је видео документ, за разлику од осталих државника региона.

       „Само је један човек рекао да је то видео. Ми као да смо то заборавили. Дакле, ради се о председнику Владе Албаније Едију Рами, који има изборе 25. априла, чији је програмски циљ велика Албанија. Нема спора да је `нон-пејпер` настао у албанској кухињи уз подршку неких обавештајних структура", рекао је Радмановић за "Глас Српске".

       Он додаје да према том папиру једино добија Албанија, те да се ова прилика користи за нападе на Србију и Републику Српску.

       Радмановић каже да је по тим картама направљена "велика Албанија".

       "Волшебно је неко ту окренуо причу против Србије, као она прави 'велику Србију'. 'Папир' део Републике Српске припаја Србији, не знамо који део. Република Српска има 25.000 километара квадратних, Косово има нешто више од 10.000 километара квадратних. Ако би додали Бујановац и Прешево, то је скоро иста територија. Па, ко добија? Каква `велика Србија`?", пита Радмановић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари