Палма: Тражићу да се вештачи здравствено стање Маринике Тепић

НАЈАВИО И ДА ЋЕ ЗАТРАЖИТИ ДА СЕ УТВРДИ ДА ЛИ ЈЕ ЂИЛАС ИМАО САРАДЊУ СА БЕЛИВУКОВОМ ГРУПОМ

* Лидер Јединствене Србије навео и да је на конференцији за новинаре ССП сведочење за подвођење изнео "криминалац", који је на снимку скремлбован "како се не би појавио на суду", а не да би се заштитио његов идентитет

_____________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, изјавио је да ће у понедељак затражити вештачење о здравственом стању потпредседнице Странке слободе и правде (ССП) Маринике Тепић и још једне жене из Јагодине, које су изнеле сумње да је подводио малолетнице на скуповима које је организовао.

       Он је, гостујући на ТВ Хепи, такође рекао да ће након тога тражити од тужилаштва да се огласи и каже какве доказе је пронашло у мобилном телефону који полиција наводно поседује.

       Тепић је раније изјавила да полиција поседује телефон Марковићевог сарадника, у коме се наводно налазе снимци и фотографије нагих малолетница.

       Директорка Центра за социјални рад у Јагодини Бисерка Јаковљевић изјавила је након тога да је Тепић искористила њену "приватну ситуацију", када јој је једна жена из опозиционе групе грађана претила да ће на друштвене мреже поставити неприкладне фотографије њене малолетне ћерке.

       „Тражићу да се утврди да ли су оне психички здраве, а од тужилаштва да се огласи какве су налоге нашли у (заплењеном) телефону. Можда су оне здраве, али их је нешто ударило у главу, видећемо", казао је Марковић.

       Лидер Јединствене Србије је оценио и да је на конференцији за новинаре ССП сведочење за подвођење изнео "криминалац", који је на снимку скремлбован "како се не би појавио на суду", а не да би се заштитио његов идентитет.

       Марковић је навео и да ће тражити да тужилаштво испита да ли председник ССП-а Драган Ђилас "има неку сарадњу" са криминалном групом Вељка Беливука, јер се наводно служи њиховим језиком.

       „Он је претио својој бившој супрузи да ће да јој одруби главу... Земунски клан је за њега мало дете. Нека (тужилаштво) у истражном поступку (ухапшене из Беливукове групе) пита да ли су имали неки контакт са Драганом Ђиласом", рекао је Маровић.

       Он је такође позвао оснивача Фондације "Тијана Јурић" - Игора Јурића - да што пре јавно каже ко је политичар за кога се сумња да је педофил.

       (Бета)    


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари