Оснивач Мегатренда: Гледао сам како Палма подводи девојке функционерима СПС и ЈС

МИЋА ЈОВАНОВИЋ: НАКОН `УПАРИВАЊА` ОДЛАЗИЛО СЕ У СОБЕ НА СПРАТУ...

Мића Јовановић

* „Марковић је имао један сепаре (у кафани у оквиру Зоолошког врта) који би се у једном тренутку затворио, а ту су се налазила два веома дугачка стола. За једним столом су седели представници власти, махом људи из СПС-а и Јединствене Србије, док су се за другим столом налазиле неке девојке. Оне су, наводно, биле чланице омладине Јединствене Србије по које је Палма послао аутобус у Ниш и биле су старости између 18 и 20 година

* ФАКТИ: Ако је ово тачно – радило се о подвођењу и подврсти проституције.  А не о педофилиији. Бар не у `епизоди` коју описује Јовановић...

_____________________________________________________

       ОСНИВАЧ универзитета Мегатренд и бивши члан Социјалистичке партије Србије (СПС) Мића Јовановић изјавио је да је присуствовао сцени када је лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио девојке између 18 и 20 година државним и општинским функционерима из редова СПС и Јединствене Србије.

       Јовановић је за портал Нова.рс рекао да ће, уколико буде постојала потреба, уступити јавности фотографије са једне од прослава Драгана Марковића Палме, као и списак људи који су се на тим догађајима појављивали.

       "Ја сам током 2012. године, испред СПС учествовао у изборној кампањи. Био сам на конвенцијама све од Суботице до Сурдулице", рекао и додао да је својевремено присуствовао једној Марковићевој прослави која се догодила око 2010. године.

       Како је навео, Марковић је имао један одвојени сепаре који би се у једном тренутку затворио и ту су се налазила два веома дугачка стола.

       „За једним столом су седели представници власти, махом људи из СПС-а и Јединствене Србије, док су се за другим столом налазиле неке девојке. Оне су, наводно, биле чланице омладине Јединствене Србије по које је Палма послао аутобус у Ниш и биле су старости између 18 и 20 година", рекао је Јовановић.

       Додао је да је Марковић "прстом упирао у девојку која би требало да дође" а онда би кад она приђе, "исто тако прстом показао до ког функционера би требало да седне".      

       "Да би прича била комплетна, дужан сам и да кажем шта се догађало и након тог Палминог 'упаривања' девојака са функционерима. Он је имао собе на спарту те кафане, која се налази у Зоолошком врту у Јагодини и многи су тако 'упарени' одлазили у те просторије", рекао је он.

       Како је навео, постоје индиције, односно сумње да је све што се дешавало у тим собама снимљено и додао да је то тешко доказиво, али да он претпоставља да су постојале скривене камере.

       (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари