На улазу у Лозницу ухапшен Насер Кељменди, па - пуштен

БИО ЈЕ СУМЊИЧЕН И ЗА УБИСТВО РАТНОГ ЗЛОЧИНЦА РАМИЗА ДЕЛАЛИЋА

        KОСОВСКИ Шиптар Насер Кељменди, који се повезује с трговином наркотицима, пуштен је после привођења у полицијску станицу у Лозници, пренели су медији.

       Кељменди је приведен око 13 часова пошто се појавио у једном хотелу на уласку у Лозницу.

       Медији су пренели да је Кељменди приведен у својству грађанина, а приликом хапшења код њега није пронађено ништа што би могло да се веже за било које кривично дело.

       Нема званичних информација због чега је приведен.

       Насер Кељменди је 2018. године у Приштини осуђен на шест година затвора због поседовања дроге. Истовремено је ослобођен оптужнице за организовани криминал и за убиство Рамиза Делалића из Сарајева.

       Кељменди је до 1999. године живео у Пећи. После рата преселио се у Сарајево и довођен је у везу за многим криминалним круговима.

       Он је 2012. године побегао из Сарајева, непосредно пред полицијску акцију "Лутка" 2012. године, када је ухапшено 18 особа осумњичених за тешка кривична дела.

У Лозници приведен Насер Кељменди

       Косовски Албанац Насер Кељменди, који се повезује с трговином наркотицима, приведен је данас у Полицијску станицу у Лозници, сазнају "Новости".

       Кељменди се појавио у једном хотелу на уласку у Лозницу. Око 13.30 часова чуле су се сирене и неколико полицијских возила, која су се упутила ка хотелу, где је био Кељменди. Полицајци су га, одмах привели.

       "Новости" пишу да је Кељменди приведен у својству грађанина, а приликом хапшења код њега није пронађено ништа што би могло да се веже за било које кривично дело.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари