И Кфор тренира Куртијеве специјалце за разбијање српских демонстрација

СВЕ СЕ ДОГАЂА У БАЗИ У ЈУЖНОЈ МИТРОВИЦИ, А У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ СУ АМЕРИКАНЦИ, НЕМЦИ И БРИТАНЦИ

* „Новости“: Припадници војне мисије, која је по Резолуцији СБ УН 1244 једина регуларна војска на територији Косова и Метохије, обучавају нелегалну армију лажне државе и то за разбијање демонстрација и нереда, упаде у објекте, брзе интервенције уз коришћење шок-бомби, пресретање возила и хапшења, управљање борбено-оклопним возилима марке "хамер Х1", "рено", "бастион" и "спартар"

 

         У БАЗИ "Белведере" специјалне јединице тзв. косовске полиције, која се налази у јужном делу Косовске Митровице, у току је вежба припадника те јединице са једним делом тзв. безбедносних снага Косова - сазнају незванично "Новости".

       Куртијеви специјалци са Американцима, Немцима и Британцима из Кфора вежбају разбијање демонстрација и коришћење шок-бомби.

       Забрињавајуће је што у свему овоме учествује и КФОР! Наиме, у поменутој бази присутни су и британски, амерички, турски и немачки инструктори међународних оружаних снага.

       Дакле, припадници војне мисије, која је по Резолуцији СБ УН 1244 једина регуларна војска на територији Косова и Метохије, обучавају нелегалну армију лажне државе и то за разбијање демонстрација и нереда, упаде у објекте, брзе интервенције уз коришћење шок-бомби, пресретање возила и хапшења, управљање борбено-оклопним возилима марке "хамер Х1", "рено", "бастион" и "спартар".

       Овакво понашање појединих чланица мисије Кфора свакако брине Србе на КиМ, који не желе да прихвате намере Приштине да укине српска документа и регистарске таблице за аутомобиле.

       Све ово само долива уље на ватру у сусрет 1. септембру, за када је заказана примена скандалозних мера Аљбина Куртија, који је недавно у Бриселу одбио све предлоге Београда за компромисно разрешење тренутне пат позиције, наглашавају Новости.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари