Брнабић: Ђилас срамотно вређа српски народ у Српској – његов снимак ништа не доказује

ОПОЗИЦИОНИ ЛИДЕР ОБЈАВИО СНИМАК ЗА КОЈИ ТВРДИ ДА ДОКАЗУЈЕ „УВОЗ СИГУРНИХ ГЛАСОВА ИЗ РС

* Председник Владе Србије Ана БРНАБИЋ: Након вређања људи из Маринкове Баре и Борче, сада смо видели увреде и на рачун нашег народа из Републике Српске. Ђилас и његови сарадници мисле да су они стадо које неко може да доведе, организује и уцењује да гласају

* Нагласила: „То је неки снимак нечега, неких људи, не знамо ни ко су ти људи, не знамо ни где, ни када је снимано, не знамо ни шта смо видели на том снимку, можда је и монтиран, ниједан доказ онога што Ђилас тврди, осим његових фрустрација пред ове изборе

_____________________________________________________

         ПРЕМИЈЕР Србије Ана Брнабић изјавила је да је срамотно и скандалозно да опозициони лидер Драган Ђилас вређа српски народ у Републици Српској објављивањем снимка који је наводни доказ да СНС прикупља гласаче из Српске за предстојеће изборе у Србији.

       Брнабић је рекла да се из срамотног и скандалозног снимка не може видети никакав доказ таквих тврдњи.

       - Срамота и скандал. Након вређања људи из Маринкове Баре и Борче, сада смо видели увреде и на рачун нашег народа из Републике Српске. Ђилас и његови сарадници мисле да су они стадо које неко може да доведе, организује и уцењује да гласају - рекла је Брнабићева новинарима.

       Ђилас је на друштвеним мрежама објавио снимак за који наводи да је доказ о „увозу сигурних гласова“ из Републике Српске за владајућу странку на изборима у Србији, најављеним за април.

       Нагласила је да је то опасна тврдња и додала да је неистинита, као и да снимак не доказује оно што Ђилас тврди, преносе београдски медији.

       - То је неки снимак нечега, неких људи, не знамо ни ко су ти људи, не знамо ни где, ни када је снимано, не знамо ни шта смо видели на том снимку, можда је и монтиран, ниједан доказ онога што Ђилас тврди, осим његових фрустрација пред ове изборе - рекла је

       Брнабићева и додала да је то његов начин да оправда пораз на предстојећим изборима.

       Поручила је политичким противницима да своју политичку кампању усмере на разговор са грађанима и да им представе план и програм, уместо што то раде на начин како је то учинио Ђилас.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари