Брнабић: Ђилас је шампион по срамоћењу Србије зарад јефтиних политичких поена

КАО ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СНС ОЦЕНИЛА ДА ЈЕ ЛИДЕР ССП „НЕЗНАЛИЦА И ЗАО“

* „Молим Ђиласа да не говори о европској будућности грађана Србије. За деценију владања Србијом нису успели да стигну ни до датума за отварање преговора о приступању, али су зато његове компаније приходовале више стотина милиона евра што је довољно да се сви грађани Србије вакцинишу и по неколико пута"

_____________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић је вечерас као чланица председништва владајуће странке СНС, прокоментарисала писмо које је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас упутио Европској унији.

       Брнабић је оценила да је Ђилас "незналица и зао", што се види, како је оценила, из његовог позива ЕУ да Србију и државе Западног Балкана укључи у процес вакцинације, иако је данас "Србија, као трећа по реду земља у Европи, након Велике Британије и Швајцарске, започела вакцинисање свог становништва", написала је она.

       Ђиласа је критиковала и јер се у писму ЕУ "жали да у Србији не постоје поуздани подаци о томе када ће се и којом вакцином вакцинисати“.

       Брнабић је констатовала да се Ђилас "и раније на сличан начин обраћао ЕУ" што је она назвала "срамоћењем земље зарад јефитних политичких поена" у чему је "Ђилас европски и светски шампион".

       „Што се тиче европске будућности грађана Србије", написала је Брнабић, "молим Ђиласа да он о томе не говори. За деценију владања Србијом нису успели да стигну ни до датума за отварање преговора о приступању, али су зато његове компаније приходовале више стотина милиона евра што је довољно да се сви грађани Србије вакцинишу и по неколико пута".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари