Ребић: Срамота ме што је Беливукова група имала подршку из полиције

НАГЛАСИО ДА ЋЕ БИТИ ХИТНО ПРЕСЕЧЕНИ ФИНАНСИЈСКИ КАНАЛИ КОЈЕ ЈЕ КОРИСТИЛА

* Директор Полиције Владимир РЕБИЋ: Пратили смо откривање споменика Стефану Немањи у Београду јер су обавештајни подаци указивали на то да ће бити покушан атентат на председника Александра Вучића. Верујем да би све остало на покушају, а на крају смо успели да имамо људе који су у притвору, одузето је оружје

_____________________________________________________

       ДИРЕКТОР Полиције Србије, Владимир Ребић, изјавио је да је у истрази ухапшене криминалне групе Вељка Беливука најважније пресећи њене финансијске канале, али да не може да изнесе детаље да не би угрозио истрагу.

       „Морамо да контролишемо финансијске токове и исечемо финансијске канале да не би вође криминалне групе могле из затвора да обављају делатност којом се баве", рекао је Ребић у емисији РТС "Око".

       Говорећи о тврдњи медија да су на депонији у Винчи људске кости које се доводе у везу са Беливуковом криминалном групом, Ребић је рекао да није потврђено да су људске, већ су животињске, али се истрага наставља.

       Ребић је навео да је 2017. година, када је убијен Властимир Милошевић, била кључна за успон Вељка Беливука и рекао да је полиција нашла доказе што је указивало да је Беливук починио то кривично дело, али "на волшебан начин по мом мишљењу, пала је оптужница".

       Ребић је рекао да га је срамота што је Беливукова група имала подршку из полиције и указао да унутрашња контрола ради на томе.

       Директор Полиције је рекао и да су пратили отварање споменика Стефану Немањи у Београду јер су обавештајни подаци указивали на то да ће се покушати атентат на председника Србије Александра Вучића.

       "Верујем да би све остало на покушају, а на крају смо успели да имамо људе који су у притвору, одузето је оружје", рекао је Ребић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари