Столтенберг: Све тешња сарадња Русије и Кине угрожава западни светски поредак

ЛЕПО ЈЕ ЧУТИ ОВОГ АМЕРИЧКОГ ВАЗАЛА КАКО КУКА НАД ИМПЕРИЈОМ КОЈА СЕ РУШИ

Плаше га ова два кувара - Си Ђинпинг и Владимир Путин

* Као да је трбухозборац Хилари Клинтон, рекао: трбухозборац Хилари Клинтон: „Главни доказ обједињавања Русије и Кине  је одбијање Пекинга да осуди руску специјалну операцију у Украјини. Штавише, Кина промовише руски наратив, окривљујући НАТО за тренутну ситуацију и по први пут је подржала захтев Русије да наша алијанса затвори врата новим чланицама“

_________________________________________________________________________

       ГЕНЕРАЛНИ секретар НАТО Јенс Столтенберг рекао је да све већа сарадња Русије и Кине угрожава светски поредак који су успоставиле западне земље.

       Додатно је нагласио: „Ујединила их је чињеница да желе другачији светски поредак. Чињеница је да не деле наше вредности и да покушавају да бране интересе који нарушавају нашу веру у слободу и демократију“.

       Уз НАТОвско образложење, као да је трбухозборац Хилари Клинтон:

       „Главни доказ обједињавања Русије и Кине  је одбијање Пекинга да осуди руску специјалну операцију у Украјини. Штавише, Кина промовише руски наратив, окривљујући НАТО за тренутну ситуацију и по први пут је подржала захтев Русије да наша алијанса затвори врата новим чланицама“.

Јенс Столтенберг

       Баш НАТОвски! Баш норвешки!

       Али, лепо га је чути како кука над рушевинама њихове империје, иако њему не смета што је његова Норвешка унутар ње само вазал Америке.

       Свет у настајању, у којем су Русија и Кина раме уз раме, назвао је „опасним светом у којем се земље алијансе морају држати заједно“.

       Као да досад нису! Као да нису ловиле заједно и у Авганистану, и у Југославији, и у Либији! Као да не лове заједно у Украјини и поводом ње!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари