Лажу зато што се плаше народа

Тако је говорио Ахмадинеџад (5)

 

 

"Народи никада заједно не учествују у актима угњетавања. Они ће се удруживати у правди. Ако један народ донесе неку одлуку, онда је та одлука права. А они се боје народа. Они не желе да виде народ на сцени“

 

   "ВРЕМЕНУ када су мислили да могу да говоре нешто и да им свет верује - долази крај. Завршава се период када се свет понашао онако како су то они желели."

   "Данас их можете чути како тврде да подржавају народе. Лажу. Лажу и док овде разговарамо. Свуда где иду варају, у свим земљама. Нећу их именовати. Лажу зато што се плаше народа."

   "Када масе људи долазе на сцену, они су увек у праву. Молим вас, обратите пажњу на масе људи. У крајњој инстанци, одлуке које доносе народи су увек у праву јер су одлуке заједнички резултат заснован на темпераменту, мудрости и хумане су природе."

   "Народи никада заједно не учествују у актима угњетавања. Они ће се удруживати у правди. Ако један народ донесе неку одлуку, онда је та одлука права. А они се боје народа. Они не желе да виде народ на сцени. Када је народ негде на сцени, они би желели да њихово присуство буде само представа како би им то пружило шансу да заврше своје задатке. А када народ постави озбиљне захтеве, онда оружје пуца свуда у свету. Јер су они исцрпљени."

   "Ко је најближи пријатељ пакистанског народа? Иран. Ко је најближи пријатељ авганистанског народа? Видите, око три милиона Авганистанаца живи у Ирану. Не кажем да они живе стопроцентно као Иранци, јер је то немогуће због закона и регулативе. Они овде живе привремено, али, опште узевши, Иранци су за њих учинили све. Ми их дочекујемо као нашу браћу."

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари