Додик: Шта би Британци? Да се препаднем и да питам - на коју адресу да дођем да ме ухапсе?

„РАДИ МОГ ХАПШЕЊА ПОКУШАВАЈУ ДА У БиХ УБАЦЕ СВОЈЕ ЈЕДИНИЦЕ КОЈЕ ШЕТАЈУ ПО СВЕТУ“

* „Упозорење ми је пренето наводно у најбољој намери, а знајући ко је човек и одакле долази и да је чак послан то да уради, уз наглашавање да би било најбоље, ако се то деси, да не пружамо отпор, јер они имају налог да пуцају“

______________________________________________________________

          ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да је добио упозорење о намери његовог хапшења, иако је нејасан разлог за такво поступање - да ли је то са намером његовог политичког склањања или дестабилизације ситуације.

          - Ми знамо да Британци покушавају да убаце своје јединице које шетају по свету, а тог дана речено ми је, наводно у најбољој намери, а знајући ко је човек и одакле долази и да је чак послан то да уради, да би било најбоље ако се то деси да не пружамо отпор, јер они имају налог да пуцају. Мислим: шта сад, треба да се препаднем или да кажем "Извините, а где је адреса на коју треба да се јавим, где да дођем, да не морате ви да долазите по мене" - рекао је Додик за ТВ Прва.

          Он каже да је ту "нешто потпуно избачено из контекста, због нервозе око Украјине и избора у Америци".

          - Они се баве нама, одлучују о људима на Балкану, а не причају са њима - рекао је Додик.

          Он је рекао да је проблем Републике Српске са Западом то што се Српска 20-30 година бори против њиховог настојања да сруше Дејтонски мировни споразум.

          Додик је рекао и да Запад наставља са причом о наводној кривици Срба, али да српски народ егзистира упркос свему што су странци учинили да Република Српска нестане.     

           https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=550081

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари