Додик: Муслиманима не одговара да БиХ буде суверена јер им је несуверена потребна против Срба

НАГЛАСИО ДА СТРАНЦЕ ПОДАНИШТВОМ ПРЕВУКУ НА СВОЈУ СТРАНУ И ОНДА ЗАГОРЧАВАЈУ ЖИВОТ СРБИМА

Председник Српске уверен да већина

у Српској подржава Вучића и његов курс

* „БиХ не може бити суверена са страним судијама, нити таква може у ЕУ. То је њихово највеће лицемјерство и подвала. Једно искључује друго“

_________________________________________________________________

           ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да се муслимани највише противе да БиХ буде суверена и да као таква једног дана постане чланица ЕУ, те указао да нико ко је опредељен за европске интеграције не би могао да пристане на то да илегалац у БиХ доноси законе.

           - Свако ко је `хиљаду одсто опредељен за европске интеграције, за европске вредности` никада не би могао пристати на то да илегалац овде доноси законе и да то правда. /Заменику председавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денису/ Звиздићу би било боље да гарантује да ће поштовати Устав БиХ - написао је Додик на друштвеној платформи Икс.

           Председник Српске је нагласио да БиХ не може бити суверена са страним судијама, нити таква може у ЕУ.

           - То је њихово највеће лицемерство и подвала. Једно искључује друго и из тога је јасно да се муслимани највише противе да БиХ буде суверена и да као таква једног дана постане чланица ЕУ - навео је Додик.

           Указао је да се поданички однос муслимана огледа у томе да ће успети да сваког странца приволе на своју страну и онда загорчају живот Србима у Српској и Хрватима у ФБиХ.

           - Они не схватају да све што покушавају да направе Српској - то раде БиХ - нагласио је Додик.

           Звиздић је за ФТВ рекао да "гарантује да су странке тројке у потпуности, хиљаду одсто опредељене за европске интеграције, за европске вредности и европску тековину", а да је "искрена опредељеност Додика за европске интеграције на нижем нивоу него код Пинокија".

           https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=537350

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари