Додик: Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, притом бламира - и БиХ

„И ЊЕГОВО ДРЖАЊЕ ПРЕД БОРЕЉОМ ДОКАЗ ЈЕ ДА ОН НИКАД НИЈЕ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У ПРЕДСЕДНИШТВУ БиХ“

* „Он сад тврди да је напустио састанак са Борељом јер ја негирам "геноцид" и државу, те причам о мирном разлазу... А истина је да је то учинио када сам рекао истину, коју сви у БиХ знају, а коју није могао побити, ада Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитимни представник хрватског народа“

______________________________________________________

       ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да Жељко Комшић не пропушта прилику да се лично избламира, а тиме избламира и БиХ за коју се наводно залаже.

       „Тако је било и на састанку са потпредседником Европске комисије Жозепом Борељом, на којем није било речи ни о Сребреници ни о негирању или прихватању БиХ, на шта се он сада извлачи", рекао је Додик Срни.

       Био је замољен да прокоментарише Комшићеву изјаву да је напустио састанак са Борељом јер српски члан Председништва негира "геноцид" и државу, те прича о мирном разлазу...

       Додик је нагласио да је Комшић састанак напустио када је он (Додик) рекао истину, коју сви у БиХ знају, а коју није могао побити, а то је да Комшић није биран гласовима Хрвата и да није легитиман представник хрватског народа.

       „Импресивно је да Комшић држи лекције Борељу шта треба да ради, верујући и даље да је својим напуштањем састанка учинио нешто за БиХ. Његово понашање и са овог састанка говори да никада није требало да буде ту где јесте и то је нешто о чему треба да мисле Бошњаци који су га ту и довели", закључио је Додик.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари