Додик: Изетбеговић је напустио терен политичке борбе и ступио на терен борбе против Срба

„УКОЛИКО СЕ ИЗЕТБЕГОВИЋ ИЗВИНИ – МОЖДА ЋЕ МУ СРБИ И ОПРОСТИТИ“

* „Искрено се надам да се Бакир Изетбеговић каје због своје расистичке изјаве и да су му најближи сарадници рекли да му то није добра изајва. Само, тако мисле многи око њега“

_______________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, председник СНСД-а, након проширене седнице Извршног комитета ове странке позвао је Бакира Изетбеговића, лидера СДА да се извини за то што је рекао да су Срби лош народ.

       "Искрено се надам да се Изетбвеговић каје због своје расистичке изјаве и да су му његови најближи сарадници рекли да му то није добра изајва. Ја се само надам. Моје мишљење је да ово није само усамљена изјава и да многи тако мисле око њега", рекао је Додик.

       Он је рекао да уколико се Изетбеговић извини да ће му Срби можда и опростити али да није ништа необично ни чудно што он мисли тако о Србима.

       "Ми смо то знали и од раније али је добро да су то сад сви чули. Потшујем све народе и истински ми је жао што Изетбеговић има такав став. Изетбеговић је том изјавом напустио терен политичке борбе и ступио се на терен борбе против Срба", рекао је Додик подсећајући да су такву борбу на овим просторима водили нацисти.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари