Додик: Инцко је смутљивац и портпарол муслимана који су му написали извештај за СБ УН

„АЛАЛ ВЕРА МАЈСТОРЕ, ЗА 24.000 ЕВРА МЕСЕЧНО МОРАО БИ МНОГО БОЉЕ!“

* „Човек који се позива на ЦИК  БиХ као независно тело, а све чини да га подреди и стави у функцију једне политике - најобичнији је манипулатор. Човек који пристаје да му извештај Савету безбедности УН пишу муслимани у његовој канцеларији - најбољи је доказ подаништва и зависности о муслиманском Сарајеву, по чему је Инцко познат“

________________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да је високи представник у БиХ Валентин Инцко "непотребна и штетна фигура у БиХ који је својим извештајем Савету безбедности УН још једном показао да је пристрасни лажљивац, портпарол муслиманима у БиХ и зависник од њихове политичке структуре".

       На молбу Срне да прокоментарише Инцков извештај у којем је, између осталог, навео да су СНСД и ХДЗ наставили вербалне нападе на састав ЦИК-а називајући ту институцију нелегитимном, Додик је рекао: „Шта рећи за човека који оправдава антиуставне и антизаконске процедуре у вези са изборима и радом ЦИК-а него да је смутљивац?“.

       „Човек који се позива на ЦИК као независно тело, а све чини да га подреди и стави у функцију једне политике је најобичнији манипулатор. Човек који пристаје да му извештај Савету безбедности УН пишу муслимани у његовој канцеларији - најбољи је доказ подаништва и зависности муслиманском Сарајеву, по чему је Инцко познат", нагласио је српски члан Председништва БиХ.

       Он је поручио Инцку да би за плату коју прима у БиХ могао много боље.

       "Алал вера масторе, за 24.000 евра месечно могао би боље", истакао је Додик.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари