Додик: Богићевић Пејановић су издајници српског народа – Комшић је за њих громада

НАГЛАСИО ДА СУ ЈАДНИ И ТРАГИЧНИ ЊИХОВИ ПОКУШАЈИ ДОДВОРАВАЊА ПРИЧОМ О „РЕПУБЛИЦИ БиХ“

Добри су за њега и Тузла и Сарајево

без Срба - Богић Богићевић

* „Поданици без преседана. У Сарајеву се добро знају правила: неки "грађани" су једнакији од оних других. Сви осим муслимана су Oстали. Богићевић и Пејановић то ни након толико година нису научили и због тога су само за презир“

_______________________________________________________

         БОГИЋ Богићевић, као и Мирко Пејановић, нису никакви Срби, већ издајници српског народа, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик.

         - По професији се не може постати Србин, јер то није професија, него дeо човековог бића, који се никада не може отуђити. Само име без карактера од њега не може направити Србина - рекао је Додик.

         Истакао је да Богићевић у Сарајеву и данашњој БиХ не представља никогa и ништа ceм камуфлиране Србе које су муслимани потрошили.

         - И то је једина чињеница. Ако није научио лекцију са изборима за градоначелника о коректности муслимана, неће никад - навео је Додик.

         Истиче да су такви људи за жаљење и да нигде нису прихваћени.

         - Упорно трче код оних који би их, само да могу и да им се укаже прилика за то, протерали само тако и то све због имена, не узимајући у обзир штo причају и оно штo им (муслиманима) годи - истакао је Додик.

         Поручио је да су јадни и трагични њихови покушаји додворавања с причом о некој "републици БиХ".

         - Ни муслимани их неће, као ни Срби. Добри су да причају о некој историји БиХ за непостојеће празнике, да попуне простор, да потпишy понеко писмо против Српске да кажу да то тврди неки Богић/Пејановић и ништа више - навео је Додик.

         Истакао је да је Жељко Комшић за њих громада, јер је нешто ушићарио за себе, а они тек политички лузери и људски губитници, с невероватним конвертитским способностима.

          - Поданици без преседана. Ипак у Сарајеву, знају се добро правила, неки "грађани" су једнакији од оних других. Сви осим муслимана су Oстали. Богићевић и Пејановић то ни након толико година нису научили и због тога су само за презир - закључио је Додик.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари