Додик: Бакире, кад Срби буду напуштали БиХ – понеће и своју Републику Српску

„БАР ЈЕ ПРИЗНАО ДА СУ МУ ДОБРИ САМО СРБИ КОЈИ СУ У СЛУЖБИ БОШЊАЧКИХ ИНТЕРЕСА“

Он и Себија у Меки (умра)

* Нагласио да у његовој тврдњи да су Срби лош народ види вековни комплекс конвертитства и издаје коју су - да би сачували имовину - Изетбеговићи починили напуштајући православље

* „Не мислим да је бошњачки народ лош, напротив, добар су и помало несрећан народ. Није ми пало на памет да о народу судим на основу Бакира Изетбеговића и неких његових претходника, који су заробљени у вишевјековној мржњи према Србима и свему што је српско“

_________________________________________________________

       ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да у изјави Бакира Изетбеговића да су "Срби лош народ" види вековни комплекс конвертитства и издаје коју су Изетбеговићи починили напуштајући православље, да би сачували имовину, те да је јасно какви су Срби прихватљиви за Изетбеговића и СДА.

         На молбу Срне да прокоментарише Изетбеговићеву изјаву да су "Срби лош народ", Додик је рекао да му честита на искрености коју је коначно показао и открио какви Срби су прихватљиви за њега и СДА - само они подобни и у служби бошњачких интереса.

         „Ја не мислим да је бошњачки народ лош, напротив, добар су и помало несрећан народ. Није ми пало на памет да о народу судим на основу Бакира Изетбеговића и неких његових претходника, који су заробљени у вишевековној мржњи према Србима и свему што је српско", истакао је Додик.

Конвертит срећан са наследником окупатора

         Он је рекао да Изетбеговићу није мрско да господари Сарајевом у чији су развој деценијама бројни Срби дали најбоље што су имали, од универзитетских професора до лекара.

         Додик је констатовао да је Сарајево личило на град највише због таквих Срба, које је идеологија Бакировог оца, а коју Изетбеговић млађи следи, протерала или побила деведесетих година прошлог века.

         "Морам да признам да ми није јасан мазохизам који Бакир Изетбеговић испољава не дозвољавајући тим истим, како каже, лошим Србима да напусте БиХ. Или Изетбеговић има намеру да му оставимо земљу и куће а да сви колективно одемо одавде. Тај филм неће гледати, то се неће догодити, јер све своје носићемо са собом, своје куће, земљу и Републику Српску", поручио је Додик.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари