Додик Бајдену: Престаните да призивате рат и да нас хушкате једне на друге

ПОРУЧИО МУ ЈОШ: ИМАМО ПРАВО НА БУДУЋНОСТ У МИРУ – СРБИ НИСУ МОНЕТА ЗА ПОТКУСУРИВАЊЕ

Џозеф Бајден

* Председнику САД поручио: Једном су народи на овим просторима били наивни, туђе интересе ставили изнад својих и платили трагичну цену. Највећу српски народ. Ми, Срби на Балкану опредељени смо за мир, за сарадњу, за напредак. За остваривање ваших интереса сами сносите трошкове

____________________________________________________________

          ПРЕДСЕДНИК моћне Америке, Џозеф Бајден, обмањује јавност, шири страх и призива рат, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик и поручио да Срби неће бити монета за било чије поткусуривање.

          - Једном су народи на овим просторима били наивни, туђе интересе ставили изнад својих и платили трагичну цену. Највећу српски народ. Ми, Срби на Балкану опредељени смо за мир, за сарадњу, за напредак. За остваривање ваших интереса сами сносите трошкове - рекао је Додик.

          - Зато престаните да говорите неистине, престаните да нас хушкате једне на друге. Имамо право на будућност у миру. У ствари, можете препоручити малом броју Европљана који вас још увек слушају да БиХ заслужује почетак преговора са ЕУ.

           Амерички председник Џозеф Бајден рекао је да би укидање финансијске помоћи Украјини могло довести до кризе у земљама Балкана.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари