ПУТИНОВ ОПУНОМОЋЕНИК: Крим смо претворили у неосвојиву тврђаву

ГАРАНТОВАНА ОДБРАНА ОД СВАКЕ, А НЕ САМО ОД МОГУЋЕ УКРАЈИНСКЕ АГРЕСИЈЕ

         КРИМ је постао неосвојива тврђава – оценио је Олег Белавенцев, опуномоћени представник Владимира Путина за Кримски федерални округ.

         Истовремено је нагласио да су Оружане снаге Русије у стању да заштите и земљу у целини и Кримско полуострво од сваке војне агресије, па наставио:

         „Не само од агресије украјинских фашиста, него и од агресије са било које друге стране. Крим је заиста неосвојива тврђава”.

         Говорећи у главном граду Крима, Симферопољу, Белавенцев је закључио:

         „Све што је председник Путин наложио ради јачања безбедности Крима и наше војне моћи на полуострву – извршено је. Желим да сви на криму то знају”.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

5co's picture
5co (није потврђен) 10:56 10.05.2015.

  • +18
Voting is closed.

Cпасибо

Димитрије Изворни's picture
Димитрије Изворни (није потврђен) 12:52 10.05.2015.

  • +16
Voting is closed.

НЕ ПРОПУТСТИТЕ ДАНАС У ДОМУ СИНДИКАТА У 20 ЧАСОВА ФИЛМ "БИТКА ЗА СЕВАСТОПОЉ", ПОТРЕСАН ФИЛМ И ВЕЛИКА ИСТИНА КО ЈЕ КО БИО И ЧИМЕ СЕ КО БАВИО У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ. ДЕО ЈЕДНЕ ВЕЛИКЕ ИСТИНЕ КОЈУ ДАНАС У ДНЕВНОПОЛИТИЧКЕ СВРХЕ НЕКЕ МОЋНЕ ЗЕМЉЕ СВЕТА ПОКУШАВАЈУ ДА ФАЛЦИФИКУЈУ. Јуче сам гледао филм, после државне академије у Сава центру, гледаћу га вечерас понова у Дому синдиката и водим тамо породицу и читаву ширу фамилију!!! Боље да га данас понова погледам, јер утисак ме никако ионако не напушта! http://www.dds.co.rs/filmski-repertoar/bitka-za-sevastopolj-premijera-fi...

persa's picture
persa (није потврђен) 14:51 10.05.2015.

  • +8
Voting is closed.

Kakva Ukrajina,
ona kao zemlja vise ne postoji.
Jedino ako Azov napadne isturena ruka fasiisticke njemacke.

Додај коментар