CIA формира „армију“ оних који говоре руски за дискредитовање Русије

И БРИТАНЦИ АНГАЖУЈУ ОНЕ КОЈИ - УЗ РУСКИ - ДОБРО ЗНАЈУ И МЕНТАЛИТЕТ, ИСТОРИЈУ И ПОЛИТИКУ РФ

Пише: Дмитриј ДЗИГОВБРОДСКИ

        CIA почиње да према Русији делује без устручавања.

        Отворено врбује оне који говоре руски. Чини то преко Твитера.

        Али, у Украјини оне који говоре руски врбују још од 2014-те. Знам то поуздано јер је син мог професора енглеског - официр са два висока образовања - прихватио понуду CIA и преселио се у САД.

        Ради као „језички инструктор“ у њиховим војним структурама. На жалост, син уопште није налик на свог оца чије је огорчење прихватањем понуде изазвао.

        Син је потпуно на позицијама украјинства и мржње према Русији. Зато ће он Сједињеним Државама служити савесно и из душе.

        Сада је конфронтација до нивоа да ће CIA настојати да за што краће време окупи што више оних који говоре руски. Сконцентрисаће их у својим центрима за психолошке операције.

        Не заостају ни Британци. Летос су при својим специјалним јединицама већ отворили радно место за обавештајца који слободно говори руски.

        Још је и MI5 јавно тражио сарадника који зна руски, а упућен је и у историју Русије и у њену данашњу политику.

        Зато се не изненађујте што ће се по социјалним мрежама појављивати коментатори који ће са добрим знањем руског језика и руског менталитета на све начине дискредитовати Русију и две донбаске републике.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Драган Ђорђевић's picture
Драган Ђорђевић 14:29 09.10.2017.

  • +1
Voting is closed.

Да ли таквих има и на овом сајту?

Иванка's picture
Иванка 14:51 09.10.2017.

  • +17
Voting is closed.

"Зато се не изненађујте што ће се по социјалним мрежама појављивати коментатори који ће са добрим знањем руског језика и руског менталитета на све начине дискредитовати Русију и две донбаске републике."

Већ су се појавили, и наши Јуди их активно подржаваjу.

Roggyo's picture
Roggyo 19:43 09.10.2017.

  • +1
Voting is closed.

Россию никто кроме её самой не может дискредитировать. Она себя дискредитирует каждый раз, когда нарушает свои принципы и начинает действовать как Америка. Ни один знаток русского языка не может дискредитировать Россию, пока Россия ведёт себя по-русски. Только русская Россия непобедима! Всё перечисленное относится также и к Сербии!

Иванка's picture
Иванка 20:07 09.10.2017.

  • +1
Voting is closed.

Есть такие, которые, как Вы, ничего не понимая, просто критикуют, потому что Россия не поступает так, как им хочется. Но Россия этим нарушает не свои принципы, а ваши - под которыми она не подписывалась. Россия не обязана выполнять ваши желания. Это во-первых. А во-вторых, это не всегда возможно и целесообразно.

А есть проплаченные тролли, которые извращают правду, подавая ее как вину России, либо пишут откровенную ложь. Много таких примеров можете найти в западной прессе. Навскидку - вмешательство России в выборы в других странах, русские хакеры на государственной службе, учения "Запад" - вспомните, что о них писали западные СМИ, что о них говорили натовцы, как истерили прибалты, поляки и укропейцы. Или еще один яркий пример, когда правда была вывернута наизнанку - освобождение Алеппо: "девочка Бана", "Белые каски"...

Американцы когда-то сняли фильм "Бегущий человек" (The Running Man). Посмотрите. Там хорошо показана технология дискредитации. Американцы порой бывают удивительно правдивы, когда показывают свое общество и свою мораль.

Додај коментар