Березовски предлаже принца Харија за руског императора

ОДБЕГЛИ РУСКИ ОЛИГАРХ-ЈЕВРЕЈИН ИЗ ЛОНДОНА

ТРАЖИ ДА РУСИЈА ПОСТАНЕ УСТАВНА МОНАРХИЈА

  • Березовски би и да Русију претвори у - конфедерацију у којој ће све садашње федералне јединице добити „државни статус“     

        РУСКИ Јевреји, са ретким изузецима, не престају да доказују - да им није превише жао земље која им је дала све.

        Одбегли олигарх Борис Березовски - који је преко Бориса Јељцина једно време реално владао Русијом, а сада се од правосудне руке Москве скрива у Лондону -  изјавио је да трећи председнички мандат Владимира Путина „није легитиман“, а предложио да се у земљи из које је побегао уведе „уставна монархија“. Али, то му је било мало.

        Истовремено је саопштио да у улози „могућег претендента на руски престо види британског принца Харија“. Млађег сина принца Велског Чарлса.

        А Би-Би-Сију је открио да има намеру да оснује сопствену политичку партију под именом Покрет Васкрсења која би, поред осталог, утирала пут уставној монархији и Харију.

        „Путин је сам себе ставио ван закона. Зато сам и одлучио - рекао је Березовски - да оснујем  Хришћанско-демократску револуционарну партију Русије - Покрет Васкрсења. Сада, међутим, желим више: да формулишем програм спасења земље. Уверен сам да Русију може спасити само вера у фунадаменталне вредности хришћанства - у љубав и слободу. Естетика постиндустријског друштва мора бити замењена естетиком радикалног либерализма и прозирног друштва. “

        Све је ово, међутим, само мамац. Јеврејин који се продаје за хришћанина, објавио је да ће - ако му се укаже прилика - Русију претворити у - конфедерацију у којој ће све садашње федералне јединице добити „државни статус“!    

        Березовском ово није први партијски покушај. Он је 2001. формирао Либералну партију Русије.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари