Медведев Британце назвао дегенерицима који верују у властиту изузетност

ПОРУЧИО ЛОНДОНУ ДА СЕ ВЕЋИНИ У РУСИЈИ ПЉУЦКА НА ЊИХОВЕ АНТИРУСКЕ САНКЦИЈЕ

 

* Бивши руски премијер и председник који је сада и двоструки Путинов заменик и лидер владајуће Јединствене Русије Дмитриј МЕДВЕДЕВ: Британија је била, јесте и биће наш вечити непријатељ. У сваком случају, све док њихово дрско и одвратно влажно острво не оде под морску пучину прекривено таласима које подигну модерни руски системи наоружања

          ВЕЋИНА У Русију Велику Британију и Британце сматра највећим и најподлијим непријатгељима своје земље. Међутим, нико у име те већине није досад са њима `разговарао` као што то сада чини Дмитриј Медведев.

          Бивши премијер и председник Русије, који је сада двоструки заменик Владимира Путина – и у Савету за националну безбедност и у Војној комисији, овако је прокоментарисао санкције које је Лондон увео члановима судског већа које је опозиционог политичара Владимира Кара-Мурзу (и са британским пасошем) за велеиздају осудило на 25 година затвора:

          „Вера британских дегенерика у сопствену изузетност је величанствена... Није поента у конкретном „случају“, већ у њиховом светом уверењу да су њихове санкције страшна казна и да ће се руски званичници због њих добити хистерични напад.

          Иначе, очигледно је да сукоб тамошње застареле форме државне владавине (монархија у дегенеративној фази) и пакосног садржаја (погледајте лица њихових недавних премијера – Бориске Џонсона, Терезице Меј и овог, како га беше зову, Сунака) ствара веома бизарна створења.

          Али, пљуцка нам се на њихове одлуке.

          Британија је била, јесте и биће наш вечити непријатељ.

          У сваком случају, све док њихово дрско и одвратно влажно острво не оде под морску пучину прекривено таласима које подигну модерни руски системи наоружања.

          Let it be, како су Битлси певали...

           Велика Британија је увела санкције против тројице руских судија и двојице иследника Федералне службе безбедности који су `опколили` Кара-Мурзу.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари