Кадиров са пушкомитраљезима у рукама: „Помпео, крећемо у борбу! Биће занимљивије!“

ОДРЕАГОВАО НА УВОЂЕЊЕ АМЕРИЧКИХ САНКЦИЈА ПРОТИВ ЦЕЛЕ СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ

* Државног секретара САД упитао: „Која су кривична дела починиле моја супруга и кћерке и чија су права кршиле? На ово питање немате одговор. А управо то показује ваше лажљиво лице светских интриганата и провокатора“. Па додао: „Ради заштите Отаџбине, сваки од чланова моје породице, сваки Чечен је спреман да устане у заштиту части и достојанства наше велике државе!

___________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Чеченије Рамзан Кадиров је поводом стављања себе, своје супруге и кћерки на  црну листу Стејт Департмана поручио Мајку Помпеу да прихвата битку.

        Био је сасвим директан: „Помпео, крећемо у борбу! Надаље ће бити занимљивије!“.

        Квој поруци државном секретару САД додао је своју фотографију на којој у свакој руци држи по пушкомитраљез.

        Кадиров је Помпеу указао додао да би он и његов Стејт департман требало да објасне зашто су увеели санкције против њега и његове породице:

        „Која су кривична дела починиле моја супруга и кћерке и чија су права кршиле? На ово питање немате одговор. А управо то показује ваше стварно лажљиво лице светских интриганата и провокатора“.

        Нагласио да је да би се његова супруга и кћерке одрекле својих интереса у Сједињеним Државама или Европи – да их заиста имају - "ради своје државе, народа и породице".

        „Ради заштите Отаџбине, сваки од чланова моје породице, сваки Чечен је спреман да устане у заштиту части и достојанства наше велике државе!" – предочио је Кариров шефу америчке дипломатије.

        Кадиров је недавно рекао да се „налази на свим санкционим списковима који постоје“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари