Трампова победа је важна јер је показала какви су јунаци обични Американци

СВЕ РЕШАВА СНАГА ВОЉЕ: ГОРБАЧОВ ЈЕ НИЈЕ ИМАО, АЛИ ИМАЈУ И ПУТИН И ТРАМП

  • Нису устукнули када су им „образовани људи са светлим лицима и добрим генима“ викали: „Само фашисти гласају за Трампа! Само насилници! Само руски шпијуни! Само антисемити, хомофоби и расисти“! Нису остали код куће да пију пиво кад су им рекли да шансе не постоје, да ће Клинтонова победити. Изашли су на бирачка места и гласали. И још су за сваки случај припремили карабине код куће - ако покушају да им украду победу
  • Тако су глобалне елите изгубиле важну битку. За њих Америка није била циљ, већ средство, шериф, горила, обична физичка снага којом су управљали паметњаковићи који су завршили Јејл у интересу светских закулисних сила
  • За обичан народ их је било баш брига - како за обичан народ у Америци, тако и за обичан народ у било ком другом делу света. Они су сматрали да ће се увек наћи довољно имиграната да замене домаћи народ који је одслужио своје - они траже и мање пара, и послушнији су од домаћих
  • Али, прерачунали су се. Светске закулисне силе, сионски мудраци, или како год да се зову, немају никакав гарантовани начин да дођу на власт и победе. Они могу да напишу у новинама шта желе, али ко верује тим новинама? Трампова победа је показала да је народ изгубио веру у новине које су лагале. Народ је сâм донео одлуку
Пише: Исраел ШАМИР
 

        НЕКОЛИКО сати пре блиставе победе Доналда Трампа на председничким изборима у САД, телевизија CNN давала је предност његовој противници Хилари.

        Сви листови, сви политички аналитичари, сви стручњаци и центри за прогнозе били су једногласни: „Победиће Хилари“.

        Људима су толико смутили главе да се мој московски пријатељ, који ради на једној руској телевизији, кладио са мном да ће Хилари победити, зато што иза ње стоји естаблишмент, а код њих је све унапред договорено. (Изгубио је флашу коњака).

        Чак је и Џулиан Асанж, који се као лав борио против Клинтонове и задао јој смртоносни ударац својим објављивањем њене електронске преписке, сматрао да ће она победити - зато што су за њу банке, штампа, тајне службе и Пентагон.

        Све се догодило управо супротно. У потпуности се поновила ситуација са Брегзитом - када су сва предвиђања говорила једно, а гласачи су рекли друго.

        Из тога проистиче главни закључак: ништа у нашем свету није неопозиво запоседнуто. Прво историјски материјализам, а затим и теорије завере навикле су нашег читаоца да мисли да историју кроје тајне силе у скривеним просторијама.

        Ако је била Октобарска револуција - Парвус је Ротшилдове паре дао Лењину. Ако је Хитлер ратовао са Русијом - значи да му је Вол стрит дао новац у шапу. И тако даље. А услед таквог гледања на ствари људи губе способност за директну акцију.

        Постају безвољни песимисти.

        Наши дедови не би узели пушке у руке и не би кренули у јуриш на Зимски дворац, да су мислили да су све већ договорили масони и рептоиди. Ни очеви не би држали фронт да су сматрали да је све унапред договорено.

        Ја ово говорим људима већ много година, када ме питају: „Исраеле, а шта ће бити?“ Ја им одговарам: све зависи од нас. Шта будемо хтели и шта учинимо, то ће и бити. Нема унапред одређене будућности.

        И Трампова победа је за нас важна управо зато - показала је какви су јунаци обични Американци! Нису устукнули када су им „образовани људи са светлим лицима и добрим генима“ викали: „Само фашисти гласају за Трампа! Само насилници! Само руски шпијуни! Само антисемити, хомофоби и расисти!“

        Они нису остали код куће да пију пиво кад су им рекли да шансе не постоје, да ће Клинтонова победити хтели ви то или не - они су изашли на бирачка места и гласали. И још су за сваки случај припремили карабине код куће - ако покушају да им украду победу.

        Тако су глобалне елите изгубиле важну битку. За њих Америка није била циљ, већ средство, шериф, горила, обична физичка снага којом су управљали паметњаковићи који су завршили Јејл у интересу светских закулисних сила.

        За обичан народ их је било баш брига - како за обичан народ у Америци, тако и за обичан народ у било ком другом делу света. Они су сматрали да ће се увек наћи довољно имиграната да замене домаћи народ који је одслужио своје - они траже и мање пара, и послушнији су од домаћих.

        Али, прерачунали су се. Светске закулисне силе, сионски мудраци, или како год да се зову, немају никакав гарантовани начин да дођу на власт и победе. Они могу да напишу у новинама шта желе, али ко верује тим новинама? Трампова победа је показала да је народ изгубио веру у новине које су лагале. Народ је сâм донео одлуку.

        А светске закулисне силе су остале празних руку. Могу оне да вичу: „Али, ми смо светски! Ми смо свемогући! Ми одређујемо курс долара!“, само што им то неће помоћи. Време им је за пензију, нису баш свемоћне те закулисне силе.

        Све решава снага воље. Њу није имао Горбачов 1991. године када је пустио земљу низ воду. Није је имао ни Зјуганов 1996. године, када се одрекао победе на изборима.

        Њу је имао Путин, када је наредио заузимање Крима и искрцавање у Сирији. Њу има и Трамп, који је издржао страшан притисак непријатељске штампе и издају од стране партијских другова.

        А ако постоји сила воље, па још и жеља - Путин и Трамп ће моћи да реше све проблеме.

        Честитам вам на победи, драги амерички другови! 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари