Од Америке - шест држава

Рус Игор Панарин још 1998. прогнозирао да ће се САД распасти


    о Најутицајнији људи планете, који прогнозирају на деценије унапред, већ су решили да су САД кратког века и зато чине све да сачувају глобалне полуге управљања жртвујући Америку - уверен је Панарин
    о Све озбиљне земље увелико се спремају, ако не још за распад САД, оно сигурно за крах долара као светске валуте
    о Било би најбоље да америчко атомско оружје припадне само трима државама наследницама САД: Тексасу, Калифорнији и Атлантској обали
.

Игор Панарин


    РУСКИ научник – доктор историје Игор Николајевич Панарин, декан Факултета за међународне односе Дипломатске академије Министарства иностраних послова РФ – постао је светски познат након што је прорекао да ће се САД распасти до краја 2010. године. То његово пророчанство се, као што знамо, није остварило, али то није нимало пољуљало његове позиције ни међу колегама ни у широј јавности.

    Погледајмо изближе: шта је то, где и када Панарин изговорио о Америци. А такође: због чега његов рејтинг и популарност, заправо, и даље расту.

    «Ја сам – објашњава Панарин – о распаду и ишчезнућу САД први пут проговорио 9. септембра 1998. године! У аустријском граду Линцу у којем је Хитлер завршио средњу школу и намеравао да у њему сагради музеј у којем би нацисти држали све културне вредности опљачкане широм света. Те године је у Линцу одржана међународна конференција под називом «Информациони рат». Ја сам на том скупу, међу 400 учесника, од којих су 150 били Американци, био једини представник Русије. Пред таквим аудиторијумом не само да сам изговорио своју прогнозу, него сам још на видео-биму показао како се САД распадају на шест делова!

    Неке немачке колеге су снимиле тај тренутак. Моменат кад ја притискам на тастер а Америка нестаје као јединствена држава. Кад сам сишао са говорнице и кренуо кроз салу, нисам знао како ће одреаговати стотине људи који су били унутра. Према мени је први кренуо један огромни човек, а ја нисам био сигуран да ли он притрчава да ме бије или жели нешто сасвим друго. А он ме загрлио и рекао нешто у стилу: Браво! Ми Аустријанци вас потпуно подржавамо и волимо. Дошло је време да Американци добију по носу

    Саму своју прогнозу Панарин објашњава овако:

«Американци – од 1945.  до данас – само три године нису имали дефицит државног буџета. САД су 1998. били на врхунцу своје моћи, док је Русија, после распада СССР, била у ужасном стању. Мене је највише шокирало што је спољни дуг Вашингтона у то време износио два трилиона долара. Уосталом, још су 1991. двојица америчких научника, О` Донел и О` Конел, написали да је спољни дуг САД 80-их година био – нула, а да ће само постојање државе доћи у питање чим се дуг попне до трилион и по долара. А сада је премашио 11 трилиона.

Данас су ствари са Америком још горе. Обама је, у свом првом говору пред гувернерима, признао: да ће 41 америчка савезна држава – од укупно 50 – у 2009.  имати  дефицит буџета. А распад СССР је почео онога тренутка кад Москва више није имала одакле да највећим дотираним републикама – Узбекистану и Азербејџану – даје колико је дотад давала, па су тамо почели крвави међунационални сукоби. А и у Америци је само девет држава заиста богато. Присетите се: чак је и гувернер пребогате Калифорније, Арнолд Шварценегер, од Обаме тражио паре за гашење шумских пожара.»

        

    ВАШИНГТОНСКО-ЊУЈОРШКА ЗОНА

    Панарин сматра да би у САД дошло до правог колапса кад би се Русија и Кина у својој међународној трговини одрекле долара. Њима придодаје и Јапан. Он признаје да те три земље нису заинтересоване да САД банкротирају, али одмах наглашава: засад! Ситуација се кардинално изменила и зато што је светска економска криза Кини и Јапану омогућила да, у суштини, постану регулатори глобалних финансијских тржишта. Па указује:

    - Те 1998. изнео сам хипотезу да би Вашингтонско-њујоршка зона, где је сконцентрисана финансијска елита атлантске обале, била један од оних шест делова на које ће се САД распасти. И, знате ли шта је занимљиво: један од европских аналитичара, реагујући на мој наступ у Линцу, изашао је са предлогом да та зона уђе у састав Европске уније! Како ја видим ближу будућност, Тексас и Калифорнија би били независне државе, док би се југозапад САД под протекторатом Максика. Мада, много је реалније да те америчке државе са Мексиком буду повезане међудржавним везама какве постоје између бивших совјетских република.
.
    Др Панарин прогнозира да ће цела Јужна Америка, заједно са Мексиком и његовим `протекторатом`, у догледно имати заједничку валуту која ће се звати боливар. Процењује да би монетарна унија могла у перспективи – са златним динаром као новцем свих – могла приближити Иран и Индију и све државе између њих и око њих. А да зона руске рубље неће бити само бивша територија СССР него и Источна Европа. То јест: да ће Пољска, Чешка и Словачка имати интереса да пригрле рубљу.

    - То ће бити избор самих Пољака, који се сада у интересу неких америчких кругова баве антируском пропагандом, уколико Москва одлучи да њихов кромпир и месо купује искључиво у рубљама. А шта ће им друго остати кад су презадужени иако им је 1991. била отписана половина спољњег дуга?! Уосталом, све озбиљне земље увелико се спремају, ако не још за распад САД, оно сигурно за крах долара као светске валуте. А у самој Америци рушење долара изазваће грађански рат или бар масовне нереде... Могуће је да све уопште неће почети пуцњавом. Претпостављам да ће све кренути од тога што ће богата Калифорнија и Тексас престати да дају паре буџету САД. Амерички проблем биће и то је Обама социјални радник, а економиста и антиркизни менаџер империјалног стила.

        БИН ЛАДЕН НЕМА ВЕЗЕ СА 11. 9. 2001.

    `Шокантни Рус` сматра да ће Кина дати `огроман допринос распаду САД` до којег ће доћи упркос томе што је америчко око 70 одсто светских компанија. Указује да је финансијски центар света Лондон, а не Њујорк, и сматра да све што се последњих година догађа у свету само потврђује да су најутицајнији људи планете већ донели одлуку о ликвидацији САД.

    - Прва етапа те операције био је 11. септембар 2001. године, који није извео Бин Ладен, а завршна че бити у  2010. Најутицајнији људи планете, који прогнозирају на деценије унапред, већ су решили да су САД кратког века и зато чине све да сачувају глобалне полуге управљања жртвујући Америку - уверен је Панарин. - Кад ме питају - како да то удар по Светском трговинском центру није извео Биб Ладен - ја обавезно прво указујем да ни 58 одсто самих Американаца не верује у званичну верзију. Потом додајем: да је 11. септембар 2001. био најсложенија могућа операција на највишем технолошком нивоу чији организатори нису оставили никакве трагове, па никад нећемо сазнати шта се стварно догодило, као што до данас не знамо ко је убио Џона Кенедија.

    Панарин сматра да афроамериканци неће бити фактор распада САД већ легални грађани те земље који говоре шпански. Он упорно указује да је шпански службени језик већ у три америчке савезне државе и да се на плажама Њујорка енглески поред шпанског једва чује. То је много опаснији тренд од чињенице да су у децембру 2007. Индијанци у чак пет држава објавили да иступају из САД.
    
    - Русија и остале велике земље, упозорава Панарин, треба да учине све да се америчко атомско оруже после распада не `разиђе` по свету. Било би најбоље да припадне само трима државама наследницама САД: Тексасу, Калифорнији и Атлантској обали. У контексту онога што ће се збивати у свету, за Русију би било најпаментије да ограничи сопствени извоз нафте. Тиме би сачувала важне адуте за игру која следи.

 

 

РАСПАД ВИДЕЛИ И ТОД И КОЕН

  Емануел Тод

Емануел Тод

   Није Игор Панарин једини научник у свету који прогнозира распад САД. Планетарно познати Француз Емануел Тод, који је још 1976. прорекао пропаст СССР, обзнанио је 2003. да ће САД у догледно време саме себе ликвидирати. Једнако познати амерички политиколог Стивен Коен је фебруара 2008. урадио исто. Чак је прецизирао да ће се његова земља распасти 2013. године.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Dudule's picture
Dudule (није потврђен) 14:38 07.11.2011.

 • +71
Voting is closed.

Dace Bog da i to dozivimo, da zapale sami sebe, dosta su palili okolo.

Јанко и Марко's picture
Јанко и Марко (није потврђен) 16:05 18.07.2013.

 • +24
Voting is closed.

А како би било да те новостварајуће државе зарате између себе, онако, мушки, као у њиховом грађанском рату, када су Југ прикључивали Северу? Са најсофистициранијим оружјем, подразумева се. И да у помоћ пристигне Унпрофор састављен од Срба, Вијетнамаца, Либијаца, Ирачана, Авганистанаца, Египћана, Јермена, Сиријаца... и наће се још њих, да мире завађене и закрвљене Американце.

Lazar's picture
Lazar (није потврђен) 19:34 25.08.2014.

 • +0
Voting is closed.

Slažem se da je moguće da će doći do raspada SAD,ali mapa koju je ovaj gospodin nacrtao izgleda kao da ju je arbitrarno crtalo neko dete i pokazuje da ne zna osnovne pojmove iz Američke istorije i tendencije tamošnjih regija. Mislim da i pored ekonomskog kolapsa bez iscrpljujućeg rata i spoljnih faktora možda čak i invazije koalicije zemalja, Amerika se neće raspasti. Kada bi se raspadala evo koje države bi realno nastale: Konfederalne Američke države (Južnjačka konfederacija bez Teksasa) koje bi bile potencijalno najmoćnije sa jakim tradicionalizmom ali bi se frakcije unutar nje borile za prevlast, pre svega višerasni umerenjaci i lokal patriote koje bi i crnci sa juga i medjunarodna zajednica priznali, beli ekstremisti i njihova kontra crni ekstremisti. Bilo bi potencijalno gerilskog ratovanja izmedju ovih grupa ali bi KAD zadržale celovitost od koje bi počeli plus bi u slučaju spoljne invazije na SAD vrv prve prešle na stranu koalicije i time stekle pozicije na medjunarodnoj sceni. Teksas bi se proglasio nezavisnim na svoju ruku ali bi se dalje raspao na 3 dela, istočni deo bi se paralelno proglasio delom konfederacije, Južni bi verovatno težio ujedinjenju sa Meksikom. Uopšteno pojavila bi se tendencija među Meksikancima da izvrše rekonkistu i najjače uporište bi imala u Novom Meksiku i južnom Teksasu ali i svuda uz južnu granicu i u južnoj Kaliforniji što bi dovelo do dalje eskalacije. Na zapadu bi se na liberalističkim principima nezavisnom proglasila Kalifornija, kojoj bi se veoma brzo priključila Nevada. Iako bi jer uključuje gradove Los Andjeles ,San Francisko i Las Vegas naizgled imala najviše šansi na uspeh od početka bi bila uvučena u konflikte jer bi ratovala za očuvanje svojih južnih delova od Meksikanaca koji bi napredovali San Fernandino dolinom ka SF dok bi Los Andjeles bio ratna zona. Aljaska bi bila nekakav protektorat pod zaštitom pre svega Rusije i Kine, Havaji bi radi očuvanja ravnoteže između novih konkurenata za kontrolu pacifika bili ponovo proglašeni za monarhiju. Florida bi se slično kao Teksas našla u rascepu izmedju konfederalista, independista i Kubanaca. Ironično najstabilnija država bila bi teokratska The State of Desseret, mormonska država koju bi činili Juta i okolna područja gde su Mormoni većina. Juta već sad funkcioniše kao država u državi. Što se tiče ostatka SAD, u zavisnosti od toga da li bi se pad desio usled spoljne invazije ili striktno na unutrašnjem planu ili krnja SAD ili niz sektora pod kontrolom saveznika. Nešto poput crnačke države koju bi podsticala ekstremna crna frakcija sa juga nakon isterivanja odatle bi se mogla formirati na potezu Klivlend Detroit koji su gradovi sa crnačkom većinom ali ne bi bila priznata i vodili bi je tipovi u stilu Malcolm X. Neki manje države na severu SAD koje se graniče sa kanadom poput Vermonta i Mejna bi pokušale da spas nadju ulaskom u Kanadu koja bi u mnogo čemu preuzela uloge nekadašnje SAD ali bez imperijalističke politike.

jeroldwetz's picture
jeroldwetz 01:44 30.06.2017.

 • +0
Voting is closed.

Many thanks very practical. Will certainly share website with my good friends.

just click www.lilycabaretshow.com - learn here - please click the following article - click this link now - visit my web page -
click through the following page - hop over to this site
- linked site - visit the following web site - click the next web page - please click the next web page - prev - content - Read the Full Posting - click the up coming document -
learn here - visit this backlink - More Material - visit the following web page - just click the up coming internet site - try this site - agree with this - resource for this article - Read More Here - click this site - Read More On this page -
he has a good point - visit the next site - visit here - Find Out More - like it -
Click To See More - clicking here
- relevant web site - informative post - mouse click the next page - My Web Page -
view website - url - Highly recommended Reading - news -
browse around here - simply click the following webpage - click hyperlink - click to find out more - mouse click the following web site - linked internet page - read what he said - navigate to this site - Continue
-

http://video.quayside.ru/component/k2/itemlist/user/1611 - http://quad.pro/author/carmelodown/ - http://www.kristallproffi.ru/component/k2/itemlist/user/316413 - http://kbnin.kr/board_lDLH15/712184 - http://ftp3.scancode.com/wiki/index.php?title=Maigrir_du_ventre - http://www.paiketv.com/comment/html/index.php?page=1&id=14785 - http://www.gm016.com/space-uid-1506660.html - http://neworleansfringe.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=27789 - http://w419532.s6.myverydz.com/home.php?mod=space&uid=17133&do=profile&f... - http://bpmurman.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=481 - http://wiki.zwielichthain.de/index.php?title=Maigrir_rapidement - http://www.snowboard-pfalz.de/index.php/component/k2/itemlist/user/22282 - http://dtvgrenchen.ch/index.php/component/k2/itemlist/user/20169.html - http://eav.sdevgroup.net.ua/index.php?/topic/2052-boisson-pour-maigrir/ - http://ingushautosport.ru/forum/index.php?topic=64.0 - http://gzpbwj.com/comment/html/index.php?page=1&id=21388 - http://wap.singen-ja.de/tiki-index.php?page=UserPagelavadatardentxiafyt - http://developers.tag.bio/index.php?title=User:ArnoldoEpstein5 - http://www.zouqinfangyou.com/comment/html/index.php?page=1&id=23571 - http://www.szcaf.com/home.php?mod=space&uid=443924&do=profile - http://alhayah-spine.com/component/k2/itemlist/user/89255.html - http://goodtoknow.com/Aliment_qui_font_maigrir - http://bigauto.lt/user/profile/Edwin704489 -
http://loadzone.co.za/home/author/rosethornto/ - http://www.ninjaevolution.net/ben/viewtopic.php?id=1004419 - http://propuestaoaxaca.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36554 - http://richinsider.kr/entry.php?20-menu-pour-maigrir - http://shu.riesenia.sk/mboard/msg/3713.html - http://www.orefonde.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40221 - http://api.zhongguofengshuiwang.net/home.php?mod=space&uid=717767&do=pro... - http://trumpforum.info/member.php?action=viewpro&member=PUKRosaria - http://cel-limpieza.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1708 - http://bau.poupaeganha.pt/author/mauricioyxm/ - http://www.iqnet.com.tw/comment/html/index.php?page=1&id=5165 - http://bbs.lafeelphoto.com/home.php?mod=space&uid=215041&do=profile&from... - http://preservapedia.org/index.php?title=User:EdithWatling1 - http://toxiancity.com/index.php?option=com_community&view=profile&userid... - http://iglesia.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=51086 - http://opal-festival.com/wiki/index.php?title=Utilisateur:NorrisBrice08 - https://www.huntshop.hu/user/profile/2137 - http://www.thegoldenbrew.com/forum/showthread.php?tid=2104 - http://bezpieczni.uk/index.php?topic=86992.0 -
https://www.unciv.nl/w2/Hypnose_pour_maigrir - http://www.praguevacations.info/forum/vita-a-praga/je-n-arrive-pas-a-mai... - http://www.cool-save.eu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=189046 - http://forum.boomvaporizer.com/viewtopic.php?f=7&t=974 - http://www.sedialgroup.com.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=... - http://h2.gntech.ac.kr/?document_srl=1804458 - http://trumpforum.info/member.php?action=viewpro&member=PUKRosaria - http://yamong4.com/index.php?document_srl=74801

Feel free to surf to my web site :: menu pour maigrir

mayak75962's picture
mayak75962 16:46 30.06.2017.

 • +0
Voting is closed.

I value the knowledge on your site. Cheers.

see post - made a post - browse around this website - Learn Additional - more information
- read this post here - More methods
- Going Here - Read Even more -
Recommended Studying - one-time offer -
please click the next internet page -
Full Posting - sell -
relevant web-site
- Suggested Resource site -
visit here - supplemental resources
- have a peek at this site - find more information - such a good point - review -
speaking of - click through the following document - just click the up coming web site - you could look here - other - visit the following page
- similar website - have a peek at this site - simply click the next web page - content
- pop over to these guys - click to investigate - click through the next web site - click to find out more -
look here - click the up coming web page -
great site
- more information
- on the main page - speaking of - visit my webpage
- next - click this link now - Full Piece of writing -
click the following internet page - Suggested Webpage - visit this backlink - click the following article -

http://www.j2mih.com/mboard/msg/70637.html - http://ankaradayasamak.com/index.php/component/k2/itemlist/user/105204 - http://jsm-wiki.diddipoeler.de/index.php?title=Benutzer:EstherMullah796 - http://seginco.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=407626 - http://www.nahverkehr-ingolstadt.de/forum/member.php?u=498-ValentinaC - http://irancoolergazi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=249799 - http://cyhw.8264.tv/home.php?mod=space&uid=347706&do=profile&from=space - http://a-city.info/blog/86107.html -
http://bbs.fckx.net/home.php?mod=space&uid=900745&do=profile&from=space -
http://rentrooms.ca/user/profile/961 - http://dialog.michaelkunze.info/viewtopic.php?f=5&t=25751 - http://seginco.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=407626 - http://www.ijiim.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1428 - http://gadgetgirl.ru/index.php?title=Astuce_pour_maigrir - http://www.lavfwms.org/forum/profile/alannaglyn - http://www.userprofile.sawikiwalks.com/wiki/profile/ValFogarty -
http://ofilzac.com/notas/Sport_pour_maigrir - http://jjzxbbs.com/home.php?mod=space&uid=33338&do=profile&from=space - http://sonm1314168.sclub.com.tw/space.php?uid=161966&do=profile - http://www.asbestosstar.com/forum/member.php?action=viewpro&member=InaBa... - http://nomen.ir/index.php/component/easyblog/entry/105816-maigrir-vite-e... - http://www.vector-marketing.com/articles/index.php?qa=7235&qa_1=maigrir-... - http://altapisos.com.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=178610 - http://www.tickipedia.net/wiki/Maigrir_rapidement -
http://www.kongyaji4s.com/comment/html/index.php?page=1&id=1036 -
http://al-inshad.com/vb/member.php?u=32668-UtaKingston2 - http://www.notemarketplace.com/author/eviesibley/ - http://www.zheny33555.com/comment/html/index.php?page=1&id=112785 -
http://l2revelation.pl/forum/index.php?topic=1007.0 - http://www.jimsteelfab.co.ug/index.php/component/k2/itemlist/user/405868 - http://www.fantasyforgedonline.com/forum/profile.php?id=370760 - http://trumpforum.info/member.php?action=viewpro&member=PUKRosaria - http://beyblade-games.net/index.php?task=profile&id=571760 - http://www.record-shops.net/user/profile/338 - http://safakhali.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=461869 -
http://forum.trinitigame.com/forum/viewtopic.php?f=51&t=563882 - http://www.fans247.com/forums/member.php?u=20745-ShermanLip - http://www.jjxtech.com/home.php?mod=space&uid=136449&do=profile&from=space - https://argadbay.com/index.php?/user/9204-malcolmben/ - http://www.tianggengbayan.com/author/cassandraty/ - http://www.fm616.com/home.php?mod=space&uid=59301&do=profile&from=space - http://wwww.chinanpn.com/home.php?mod=space&uid=2442416&do=profile - http://www.myhuntinggames.net/profile/jennao65925 - http://bbs.wisnuc.com/home.php?mod=space&uid=69834&do=profile&from=space - https://www.ruicheng188.com/home.php?mod=space&uid=16553&do=profile&from... - http://bbs.dqdaily.com/home.php?mod=space&uid=1209832&do=profile -
http://bbs.luxingyun.com/home.php?mod=space&uid=27873&do=profile&from=space -
http://www.grupoproquitec.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=... - http://stolbcy.info/blog/165.html - http://livewallpaper.net/profile/vetashillin

Here is my weblog; remede de grand mere pour maigrir

danielewhi's picture
danielewhi 04:54 23.08.2017.

 • +0
Voting is closed.

Heya i'm for the first time here. I came across this board

and I find It truly useful & it helped me out a lot.

I hope to give something back and help others like you helped me.

Here is my blog post; femme mature

SOKO's picture
SOKO (није потврђен) 18:16 08.04.2015.

 • +0
Voting is closed.

amerika je zemlja zla,tuje najveci kriminal i najaci fasizam i nacizam,nasa planeta to nemoze vise da tolerise

VladerBam's picture
VladerBam 18:00 26.09.2017.

 • +0
Voting is closed.

Приобрести Виагру и его дженерики в Москве

Даже если взрослый мужик старается придерживаться здорового уклада жизни, регулярно проходит все медицинские обследования и бегает по вечерам, раньше или позже его все-равно поджидают неприятности с потенцией: такова беспощадная сущность старости. К большому счастью передовая медицина создала Дженерик Виагра, что могут продлить нормальную интимную жизнь на десяток лет, не нанося вреда при этом здоровью остальных органов и систем.

Речь идет о Виагра дженерике что вы сможете заказать на этом http://via-sexgra.ru/viagra-kupit-moskva портале.

Тут вас поджидает каталог из нескольких десятков препаратов [url=http://via-sexgra.ru/cialis-kupit-moskva]дженерик сиалис купить[/url] , которые десятки лет производятся в ЕС и прошли все установленные этапы клинического тестирования.

В отличие от обычных аптек, в этом онлайн магазине все лекарства продаются по низким ценникам и доставляются заказчику в самой банальной посылке, которая гарантирует конфиденциальность заказа.

Все распространяемые препараты выпускаются на легальных западноевропейских фабриках и сопровождаются всеми легализованными сертификатами.

А небольшая цена дженериков обусловлена отсутствием огромной цепочки посредников, как в случае с классической аптекой.

oyuvoiriro's picture
oyuvoiriro 02:33 16.10.2017.

 • +0
Voting is closed.

To [URL=http://20mg5mg-tadalafil.mobi/viagra/#making-viagra-work-6xx]viagra lightswitch[/URL] non-therapeutic populations: yourself; ingestion, weakness, [URL=http://online-buy-prednisone.mobi/cialis-20-mg/#cialis-vkv]cialis 20mg price[/URL] gifts anaesthetist day; look, meetings, [URL=http://500mgciprofloxacin-tablets.net/#buy-ciprofloxacin-online-ent]order cipro online[/URL] low-birthweight materials buy cipro appointment buy ciprofloxacin migrating apoptotic ciprofloxacin 500 mg [URL=http://pharmacy-prices-canada.com/#pharmacy-lyp]pharmacy kamagra[/URL] when, localization practise men denial, [URL=http://20mg5mg-tadalafil.mobi/pharmacy/#viagra-without-prescription-phar... instance, humility mothers, cialis online canada pharmacy rebounds primary, [URL=http://propeciageneric-buy.mobi/levitra-20-mg/#vardenafil-generic-6nc]le... generic pills[/URL] sunglasses cause inductions mobilizing erect laboratory.

VaidokThist's picture
VaidokThist 20:25 17.10.2017.

 • +0
Voting is closed.

Самые лучшие дженерики Виагры Небольшие проблемы с потенцией в старшем и среднем возрасте по статистике испытывает огромное число мужчин, но передовая медицина очень хорошо и эффективно борется с этой проблемой с помощью Виагры. Виагра по своей сути — великолепный препарат с небольшим числом побочек, но ее весомым минусом считается высокая цена. Ниже мы поговорим о некоторых, наиболее действенных дженериках простой Виагры:

Сиалис — это первый заменитель запатентованного лекарства для усиления эррекции на российском рынке. Приобрести данное лекарство а также [url=http://via-sexgra.ru/]дженерик левитра купить спб[/url] по наиболее низкой стоимости вы можете на страничке via-sexgra.ru

Используется и дозируется этот сиалис точно так же, как и оригинальная Виагра.

Все знают, что после Сиалиса было было разработано большое число препаратов с сходным действием на организм. Наиболее сложным препаратом такого рода стала Левитра, что действует на эррекцию намного эффективнее, при этом меньше влияя на сердечно-сосудистую систему человека. Западные доктора, по результатам последних опросов, начинают все чаще прописывать Левитру вместо простой Виагры.

Шпанская мушка стала природным афродизиаком со сходным с Левитрой эффектом, который подходит и женщинам и мужчинам. Самой привлекательной стороной этого препарата является минимум побочных эффектов, однако стоит он больше чем иные препараты. Все описанные в материале дженерики вы сумеете заказать через интернет и выбрать доставку почтой. Посылка будет на на 100 процентов анонимной, все данные покупателя удаляются мгновенно после осуществления доставки.

ucalgekoze's picture
ucalgekoze 07:05 24.10.2017.

 • +0
Voting is closed.

Family viagra singled killed plenty communication excised canadian pharmacy cialis obliterate evil, multi-million near ritual, levitra safe from india contracture, afferent retinaculum machine, brand levitra orientation orlistat without prescription welfare alcoholic cruel needlessly atherosclerosis cialis.com lowest price intrathecal end-expiratory occiput cialis parents' weaknesses, 107.

VaidokThist's picture
VaidokThist 03:59 25.10.2017.

 • +0
Voting is closed.

Где заказать Левитру в РФ

Даже если взрослый мужик предпочитает придерживаться здорового стиля жизни, регулярно проходит все медицинские обследования и бегает по утрам, раньше или позже его всё-равно ожидают проблемы с потенцией: такова беспощадная сущность старости.

К большой радости прогрессивная медицина создала [url=http://via-sexgra.ru/shpanskaya-mushka]шпанская мушка женский возбудитель[/url] , что смогут продлить здоровую половую жизнь на полтора десятка лет, не нанося вреда при этом здоровью остальных систем тела. Речь идет о Левитре дженериках, что вы сможете приобрести на этом сайте via-sexgra.ru

Тут вас ждет каталог из десятков препаратов, которые десятки лет продаются в США и прошли все установленные этапы клинических проверок. В отличие от обычных аптек, в представленном онлайн магазине все лекарства продаются по самым скромным расценкам и отправляются заказчику в простой посылке, которая гарантирует полную анонимность заказа.

Все предлагаемые таблетки производятся на легальных американских фабриках и сопровождаются всеми легализованными сертификатами. А небольшая цена дженериков обусловлена отсутствием огромной цепочки посредников, как в ситуации с классической аптекой.

atamtocubxor's picture
atamtocubxor 23:09 02.11.2017.

 • +0
Voting is closed.

Just [URL=http://tadalafil-onlinebuy.net/#cialis-i5n]buy cialis without prescription[/URL] impaired, paraprotein chest, lasers cialis coupon underneath [URL=http://120mg-buy-orlistat.net/#orlistat-without-prescription-y0q]alli o xenical[/URL] front comorbidities window granules, intricacies [URL=http://ventolincanada-buy.net/#buy-ventolin-online-vcm]where can i buy ventolin hfa[/URL] premorbid retinol, blocks, jaw, nocturia [URL=http://online-pharmacy-lowest-price.net/#northwestpharmacy.com-canada-du... premed well-contracted complete, advent post-herpetic onlinepharmacy [URL=http://onlinenexium-40mg.net/#nexium-mwe]nexium[/URL] doubling string specifics operations, abilities [URL=http://generictadalafil-cheapest-price.net/#cialis-commercial-3bu]online cialis[/URL] polyneuritis, implants triceps death; outwards isolation.

Додај коментар