Трамп задовољан што га и даље подржавају безмало сви који су за њега гласали

АНКЕТА ПОКАЗАЛА ДА ЊЕГОВИХ ПРВИХ 100 ДАНА ИМАЈУ НАЈМАЊУ ПОДРШКУ ЈОШ ОД АЈЗЕНХАУЕРА

  • „Резултати су сасвим добри, поготово ако се има у виду колико су наши медији лажљиви. Јер, и даље сам популарнији од Клинтонове. Осим тога, готово нико од оних који су гласали за мене не жали због тога и сматра ме јаким лидером. Таквих је 53 одсто”

          АНКЕТА коју су заједно организовали телекомпанија ABC и The Washington Post показала је да првих 100 дана владавине Доналда Трампа одобрава само 42 одсто Американаца.

          Одмах је било објављено: да је то најлошији резултат једног америчког лидера још од времена председниковања Двајта Ајзенхауера.

          Међутим, иста анкета је показала и да Трампову владавину одобрава 94 одсто оних који су за њега гласали на новембарским изборима.

          Своју позицију нису променили ни они који су гласали за Хилари Клинтон. Јер, 92 одсто њих о Трампу и његових првих 100 дана мисли једнако лоше као и раније.

          Како се и могло очекивати, Трамп позитивно оценио резултате ове анкете:

           „Резултати су сасвим добри, поготово ако се има у виду колико су наши медији лажљиви. Јер, и даље сам популарнији од Клинтонове. Осим тога, готово нико од оних који су гласали за мене не жали због тога и сматра ме јаким лидером. Таквих је 53 одсто”.

          Трамп је задовољан и што све анкетиране његове присталице (99 одсто) подржавају притисак на фирме да запошљавају Американце и што тај његов курс подржава и 52 одсто `клинтоноваца`.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари