Трамп уверен да ни један председник САД није више урадио од њега за првих 100 дана владавине

ПРИЗНАО АМЕРИКАНЦИМА ДА ЈЕ МИСЛИО ДА ЋЕ КАО ШЕФ ДРЖАВЕ ИМАТИ МАЊЕ ПОСЛА И ОБАВЕЗА

          ДОНАЛД Трамп је изјавио да је првих сто дана његове владавине САД донело много веће успехе него су их у истом периоду остваривали његов и претходници.

          У свом седмичном обраћању сународницима, иступио је са тврдњом:

          „Ми се изванредно крећемо напред. Успели смо да урадимо веома много ствари и сматрам да се ништа слично није догађало раније. „Првих сто дана” – то је лажна матрица за оцењивање, али сматрам да никада нико није урадио више за тих првих сто дана”.

          Трамп је Американцима открио и како му се променио живот откако је ушао у Белу кућу:

          „Мени се свиђао мој ранији живот бизнисмена. Сада имао премного обавеза. Посла је више него што сам имао раније, а мислио са да ће све бити једноставније”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Zorbas's picture
Zorbas 02:58 30.04.2017.

  • +13
Voting is closed.

Амерички Вучић!
Запад је једна занатска цивилизација, без имало маште и креативности. Сваком делу приступају чисто инжињерски. Направе модел, испробају га, а онда крену да по истом шаблону спроводе посао у макро плану. Тако су разбили Југославију, па покушавају да примене исти модел против Русије ...Толико мозга немају да нису у стању да схвате да то никако НИЈЕ ИСТО. Тако да се ту назиру и други њихови помоћници сличног металног склопа: народи, Енглези и Немци, који иначе имају много блиставих умова и честитих људи, али им стратегију креирају морално и физички изопачени ДЕГЕНЕРИЦИ из редова нездраво похлепне аристократије, на пример МИ-6, илуминати. И тако, испробали су да сувише компромитовани режим замене новим ликом који је до тада уживао велико поверење народа и обећава да ће исправити СВЕ што су претходници упропастили. Таквоме сав народ поверује. Е а кад дође на власт, онда се окрене за 180 степени, погази сву репутацију поштења стару 20 година, и НАСТАВИ да спроводи политику претходника у још неупоредиво горем издању. Осим тога, после такве ПРЕВАРЕ народ потпуно изгуби поверење у све и свакога, и западне у потпуну летаргију. Сада смрадови могу да владају вековима, и да чине шта желе. Запамтите ово и видећете ускоро да сам у праву, јер ће и у другим земљама побеђивати "велика нада народа", која ће одмах потом издати.

Посматрач's picture
Посматрач 04:51 30.04.2017.

  • +15
Voting is closed.

Глобалисти су осетили непријатне поветарце из народа и схватили да им треба додатно време.
То додатно време им је лукаво обезбедио "наивни популиста" ТРАМП!
А када је изабран, онда се нећкао мало као нова млада, успешно замлаћујући рају, а медији су му свесрдно помагали неуобичајено некултурном кампањом "против" Председника САД! Сви на свету су се наивно питали зар је могуће тако нешто? Па није. И није ни била кампања ПРОТИВ Трампа, него маскирање онога што ће он врло брзо почети да ради.
Данас чак ни та маска више не вреди. Народи света су схватили.
Трамп је још једна, и то прилично велика подвала и америчком народу овог пута, а и целом свету.
Предлажући за своје помоћнике људе који су унапред и споразумно жртвовани, Трамп је спровео један од почетних планова глобалиста. И то их жртвовао муњевито. За дан или два после прихватања номинације, они би падали.
Мислите, Трамп није знао да они неће проћи?
ЗНАО ЈЕ!
А вероватно су знали и ти предложени људи. Све је то било унапред испланирано у детаље. Да није, не би могло тако муњевито да се одвије.
Сви смо на тренутак поверовали у слику "јадног Трампа на удару медија и глобалиста" а онда нас је већина занемела од запрепашћења.
Трамп је гори и од најгорег очекивања са избора Америке.
Хилари је за њега само мала девојчица и зато није ни изабрана.
Од момента када је постао председник, готово за само један дан је окренуо ћурак наопако и урадио све апсолутно супротно од онога што је говорио пре избора. Нису предуго "нападали" Трампа, нити се он "мушки" бранио. Журило им се.
Напад којем је Трамп био изложен је био савршено изрежиран да би му што брже отворио пут којим је он невероватно брзо и кренуо.
Значи, медијска кампања против Трампа је била само чишћење пута и покривање наглог одустајања од свега што је млатио у предизборној трци, како би задовољио народ Америке.
И тако је јадни, наивни "популиста" Трамп опран за сва времена и није ништа крив. Ето, натерали га. Ко жабу у воду.
Ако избришемо све приче из предизборне трке као и нападе медија, а посматрамо САМО оно шта Трамп стварно ради, схватићемо да је он само још један амерички председник глобалиста и задатак му је да тако и настави.
Пошетна збуњеност са медијским нападима на Трампа је била само забуна, која је кратко трајала.
Више није!
Трамп је најмуњевитија превара икада изведена на Планети Земљи.
Оно што Трамп данас ради, радио је и Хитлер почев 1933.
Дакле,
Трамп нас уводи у Трећи Светски Рат.
Да будем искрен, и ја сам се на почетку понадао нечему бољем из Америке. Жедан поред воде тешко остаје жедан, али са Трампом је то лако могуће.

Додај коментар