Трамп: Суочавамо се са лажним новостима и тоталним политичким ловом на вештице

ОДРЕАГОВАО НА ТВРДЊУ CNN ДА ЈЕ УПОЗОРЕН ДА РУСИЈА ИМА ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ ГА ДИСКРЕДИТУЈУ

  • Амерички медији тврде да ће Рекс ТИЛЕРСОН у Сенату САД рећи и ово: „Русија данас представља опасност за САД, али није непредвидљива у залагању за сопствене интересе. Потребан нам је отворени и искрени дијалог са Русијом поводом њених тежњи - да бисмо знали како крчимо пут свом курсу“

        ДОНАЛД Трамп поново је упозорио сународнике да у њиховој земљи и даље трају кампања објављивања лажних података и политички лов на вештице.

        Новоизабрани председник САД се на овај начин огласио након тврдње телеканала CNN да су високи представници америчких обавештајних служби Трампа на специјалном брифингу у Њујорку упозорили да руске специјалне службе располажу информацијама које га „дискредитују“.

        Додатно је нагласио: „То су лажне новости, то је тотални политички лов на вештице“.

        Трамп је речи „лов на вештице“ први пут употребио 6. јануара. Тада је говорио о прашини која се диже поводом „сајбер-напада који се приписују Русији“.

        Последњи брифинг обавештајних служби за Трампа био је у минули петак, а он је потом изјавио да не постоје докази да су хакерски напади утицали на резултате председничких избора на којима је он победио Хилари Клинтон.

        Амерички медији, иначе, тврде да ће Трампов кандидат за шефа дипломатије - Рекс Тилерсон - рећи сенаторима када им буде излагао своје виђење спољнополитичких приоритета:

        „Русија данас представља опасност за САД, али није непредвидљива у залагању за сопствене интересе. Потребан нам је отворени и искрени дијалог са Русијом поводом њених тежњи - да бисмо знали како крчимо пут свом курсу.“

        Наводно ће сенаторима рећи још и ово:

        „Кина се намеће као економска сила у глобалној трговини и наши односи с њом имају и пријатељски и супарнички карактер. Русија тежи да буде респектована и потребна у глобалној арени, али њена дејства у последње време не респектују америчке интересе“. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Baja's picture
Baja 13:40 11.01.2017.

  • +6
Voting is closed.

Okasniše sa bljuvotinom par meseci...
Neka mu je Bog pomoći,staviće ga klinton-obama nobelovci, koji su doveli svet do apokalipse,u drobilicu iz koje se teško izlazi čitav.

pravi pera's picture
pravi pera 13:59 11.01.2017.

  • +7
Voting is closed.

Sad bi Trampko trebalo da se sakrije u neki bunker jos za ovih 9 dana.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 14:07 11.01.2017.

  • +1
Voting is closed.

Tramp je malo otisao u ofsajd ali neka, to ce on vec videti. On sam je sasvim otvoreno koketirao sa Rusijom i hvalio Putina u kampanji. Pobedio Hilari jeste, ali sad ga ceka Senat i skupstina koji mu nece dozvoliti da se pomiri sa Rusijom. Kad to shvati on kao pragmatican covek okrenuce se protiv Rusije. As simple as that.

Baja's picture
Baja 14:25 11.01.2017.

  • +8
Voting is closed.

Pa kakva je sreća u tome za Ameriku, svet i tebe lično ...
Misliš da će Amerika uspeti tako da popravi haotično zlo koje je posejala u muslimansko-arapskom svetu sa tragičnim posledicama i već MILIONSKIM žrtvama muslimana...
Neću ti sada pominjati tragediju u Donbasu i desetine hiljada poginulih zbog idiotske politike Amerike...
Ako je to demokratija ,neka ti je na čast.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 14:29 11.01.2017.

  • +1
Voting is closed.

i Muslimani i Rusi rade Americi o glavi i itekako bi je slomili. E sad sto su dobili oni o 3.14ci a ne Amerika to mu todje na normalno.

Baja's picture
Baja 14:49 11.01.2017.

  • +8
Voting is closed.

Takvu Ameriku za koju si ti "ginuo"slomili su sami Amerikanci na izborima(nisu to uradili ni muslimani ni Rusi)...
Priča je išla u potpuni haos i ludnicu u svetu...

Omašio si i pogrešno shvataš demokratiju i slobodu čiji sam i ja pristalica i zbog toga vodio popriličnu borbu sa antiglobalistima i klerikalcima sa sajta...
Sada su "zakopane sekire",nekako sam uspeo da sačuvam svoje pravo na sopstveno mišljenje sa poprilično tvrdim i ljutim ljudima.
Vidim da i na tebe više ne reaguju kao pre ali da nisi u pravu to je jasno.

Додај коментар