Отац убице из Лас Вегаса био пљачкаш банака, а он за убијање користио више од 10 пушака

 ДОНАЛД ТРАМП – КАО ПРАВИ АМЕРИКАНАЦ – НАЗВАО ЊЕГОВ ЗЛОЧИН „ЧИНОМ ЧИСТОГ ЗЛА”

 

  • Стивен Крејг ПАДОК живео је у граду Мескит на северу Неваде. Побио је највше људи ватреним оружјем у историји САД, а имао је дозволу за ловачку пушку и лиценцу за пилотирање лаким авионима. До пензионисања је ради као књиговођа. Претрес у његовој кући ништа посебно није открио
  • ФАКТИ: Трамп тамбура о „чистом злу”. Фактички тврди: чисто зло је зло које нема везе са Америком. Али, неће бити! И Падок, чији отац је једно време био на ФБИ листи десет најтраженијих криминалаца, и сама могућност да у елитни хотел у Лас Вегасу (чак на његов 32-ги спрат) унесе више од ДЕСЕТ пушака – то је део суштине самог американизма. И не само његове мрачне стране! Може председник САД да бежи од овога колико хоће, али Америца Фирст од себе не може побећи

         ПРЕДСЕДНИК Сједињених Држава Доналд Трамп – као прави Американац који нема никакве сумње поводом основа американизма - назвао је напад у Лас Вегасу „чином чистог зла”.

         У истом маниру је нагласио да су САД данас „уједињене у тузи, шоку и жалости”.

         Трамп је то данас поручио из Беле куће после ноћашњег напада снајперисте на концерт у Лас Вегасу у којем је погинуло више од 58 људи, а 515 је рањено или повређено.

         Тај напад је најтеже масовно убиство у историји САД, а Трамп настоји да га смести у очекивану фијоку.

         Још је ударио у жице свеамеричке љубави: „Иако људи осећају тако велики гнев због безумног убијања наших суграђана, наша љубав нас везује данас и увек ће нас везивати. Народ Америке мора да остане уједињен”.

         Трамп је рекао да ће у среду посетити Лас Вегас и разговарати с људима који су пружали помоћ и с породицама настрадалих.

Стивен Крејг Падок

         Нападач Стивен Крејг Падок (64), који је у публику на кантри-концерту пуцао са 32. спрата хотела „Мандалај Беј” у Лас Вегасу, за свој наум је употребио више од ДЕСЕТ пушака! Међу њима је био бар један снајпер.

         Падок је имао дозволу за ловачку пушку коју је добио од власти Аљаске. Имао је и лиценцу за пилотирање лаким авионима.

         За сада се не зна мотив напада. Али се зна да је Падоков отац, који је умро пре неколико година, раније био познати пљачкаш банака и да је једно време био међу 10 најтраженијих криминалаца у САД

         Падок је до пензионисања живео у граду Мескит, на северу америчке савезне државе Невада. Претрес у његовој кући наводно није открио „ништа необично”.

         Радио је као књиговођа, а полиција је утврдила да је почео да пуца пред сам крај концерта звезде кантри музике Џејсона Алдина.

         Шериф округа Кларк Џозеф Ломбардо рекао је да се нападач први пут пријавио у хотелу Манделеј Беј 28. септембра.

         Ломбардо тврди и да је Падок – кад је схватио да ће бити ухапшен – извршио самоубиство.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари