Мекејнова кћерка јавно назвала Барака Обаму „прљавим капиталистом“

МЕГАН МЕКЕЈН ОДРЕАГОВАЛА НА ВЕСТ ДА ЋЕ МУ ЈЕДНА БАНКА ЗА ГОВОР ПЛАТИТИ 400.000 ДОЛАРА

Меган Мекејн

  • „Иронија је у томе што је свети Обама, који би морао оличавати све што добро и утопијско има левица, у суштини исти прљави капиталиста, као и сви ми“

        КЋЕРКА америчког сенатора Џона Мекејна - Меган Мекејн - назвала је бившег шефа државе Барака Обаму „прљавим капиталистом“.

        Коментаришући за Fox News хонорар од 400.000 долара који ће Обама добити за предавање на Вол-Стриту, Меган је још рекла:

        „Иронија је у томе што је свети Обама, који би морао оличавати све што добро и утопијско има левица, у суштини исти прљави капиталиста, као и сви ми“.

        Она је Обамине наступе назвала „веома досадним“, налик не неомиљена предавања по америчким колеџима.

        Посебно је нагласила да би платила и више него што су плаћали они који су дошли да чују Обаму - само да не мора да га одслуша.

        Обама - за поменутих 400.000 долара - треба да наступи у септембру на конференцији коју организује банка Canton Fitzgerald LP.

        То ће бити безмало три пута већа сума од хонорара који је Хилари Клинтон добијала за наступе на конференцијама банке Goldman Sachs.

        Амерички медији су почетком марта објавили да ће Обама и његова супруга Мишел мемоаре, које пишу, продати за 60 милиона долара.

        Издавачка права има Penguin Random House

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари