ДИН: После нових санкција ЕУ Русији, бићемо сведоци - „европског пролећа“

ПРОЦЕНЕ И УПОЗОРЕЊА УРЕДНИКА АМЕРИЧКОГ ЧАСОПИСА VETERANS TODAY

  • „Инцидент“ са малезијским авионом који је летео на линији MH17 - темпирана је бомба која сваког тренутка може да експлодира. Амбасадор Русије у ОУН, господин Чуркин, уз иронични осмех је питао Кијев: шта ће да предузме ако Русија по минутима реконструише све догађаје тог дана
  • Многи политичари из ЕУ тек сада разумеју да их је Вашингтон преварио. Порошенку је животно неопходна војна интервенција Запада и милијарде које би после тога дошле 
  • Сећате ли се познатих речи Викторије Нуланд „F-K the EU“? Нема сумње да ове речи могу бити бумеранг. На прагу је зима, а ситуација у Украјини ће бити све лошија.  Доњецк и Луганск ће имати енергенте, а Кијев се грдно вара ако мисли да ће моћи да игра бејзбол док се зубата зима цери
  • Ако Обама и ЕУ уведу Русији нове санкције и тако прикрију хаос у Украјини, у Европи ће страдати запослени у аутомобилској индустрији. А ако се то деси - бићемо сведоци интересантног „европског пролећа“ 
Пише: Џим ДИН, уредник америчког часописа Veterans Today 
 

        ПОНОВО смо сведоци Западне агресије која иза себе не оставља ништа осим смрти и уништених држава.

        Сећате ли се изреке да се морамо учити на сопственим грешкама? Стиче се утисак да је застарела јер стално изнова и изнова понављамо исте грешке. Глупо, зар не?  

        Лидери кијевске хунте плешу укруг исто као шпански бик после тешке борбе.Чини се да у Кијеву немају другачију стратегију осим лажи - њихова омиљена фраза је: „Руси упадају!“.

        Да врх украјинске армије има мало мозга - уништио би Десни сектор и олигархију и тако спасио остатак земље. Али, он за то, свему судећи, нема храбрости.  

        Запад је употребио све трикове да сакрије оно што се заиста догађа. Пропаганда у медијима је доживела фијаско. Број убијених и рањених војника украјинске армије достиже рекордне величине, док батаљони Десног сектора више воле да се боре против ненаоружаних цивила.

        Али, то није све. 

         „Инцидент“ са малезијским авионом који је летео на линији MH17 - темпирана је бомба која сваког тренутка може да експлодира.

        Амбасадор Русије у ОУН, господин Чуркин, уз иронични осмех је питао Кијев: шта ће да предузме ако Русија по минутима реконструише све догађаје тог дана.

        Кијев је на врху списка осумњичених за масовна убиства, а САД су постале подстрекач и саучесник након одбијања да прикажу снимке којима доказује да су добровољци и Русија криви. 

MH17 „креш сајт”

        Највише су страдали Холандија и Малезија јер су САД и Украјина одбиле да учествују у истрази и све пребациле на међународне организације. 

        Хунта није успела да испровоцира упад руске армије - што су желеле САД - зато Украјина рат санкцијама цеди до максимума.

        Многи политичари из ЕУ тек сада разумеју да их је Вашингтон преварио.

        Шефови европских држава би морали поднети оставку због издаје сопственог народа.

        Порошенку је животно неопходна војна интервенција Запада и милијарде које би после тога дошле. 

        САД ће ситуацију заоштравати до краја да би оствариле своје замисли - без обзира на Обамине речи да се не спрема да проблем у Украјини реши војним путем. Међутим, очај га може натерати на очајничку авантуру. 

        Сећате ли се познатих речи Викторије Нуланд „F-K the EU“?

        Нема сумње да ове речи могу бити бумеранг. На прагу је зима, а ситуација у Украјини ће бити све лошија. 

        Устаници шире зону дуж границе Русије и Крима. Мариупољ је под опсадом, а украјински тајкуни су у граду, као жртве, оставили незнатне снаге. 

        Доњецк и Луганск ће имати енергенте, а Кијев се грдно вара ако мисли да ће моћи да игра бејзбол док се зубата зима цери. 

        Ако Обама и ЕУ уведу Русији нове санкције и тако прикрију хаос у Украјини, у Европи ће страдати запослени у аутомобилској индустрији. Ако се то деси, бићемо сведоци интересантног „европског пролећа“.

         Г. Ш.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари