Де Ниро: Сједињене Државе ће бити луда земља док год је Трамп у Белој кући

У ДУБАИЈУ РЕКАО ДА ЋЕ САД ОЗДРАВИТИ ТЕК КАД АМЕРИКАНЦИ ГЛАСАЈУ ЗА ОДЛАЗАК „ОПАСНОГ ЛИДЕРА“

Де Ниро у Дубаију

  • ФАКТИ: Славни холивудски глумац је демократа. У председничкој изборној кампањи је подржавао Хилари Клинтон. Је ли вам сад јасније држање београдских демократа и либерала према својој земљи и онима са Запада који мамузају њихову земљу?

        АМЕРИЧКИ глумац Роберт Де Ниро изјавио је да САД болују од „привременог лудила“ од којег ће се излечити кад актуелни председник Доналд Трамп напусти Белу кућу.

        Он је на једном скупу у Дубаију критиковао Трампову администрацију због става о климатским променама, рекавши да долази из назадне земље у којој је директор Агенције за заштиту животне средине недавно рекао да је глобално загревање можда добра ствар за човечанство.

        „Говорим о својој земљи, Сједињеним Америчким Државама. Ми не волимо да кажемо да смо назадна земља, па хајде да кажемо да болујемо од привременог лудила“, рекао је славни холивудски глумац, преноси АП.

        Затим је додао да ће САД оздравити кад Американци изгласају одлазак „опасног лидера“ из Беле куће, након чега је уследио аплауз и смех публике.

        Танјуг

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари