Амерички музичар Моби признао да га је CIA „замолила“ да шири причу да је Трамп повезан са Русијом

WSJ ОБЈАВИО ДА ЈЕ ТРАМПОВ АДВОКАТ ПЛАТИО ПОРНО-ГЛУМИЦИ 130.000 ДОЛАРА ДА ЋУТИ О ВЕЗИ С ЊИМ

Моби

  • ФАКТИ: Ако је Моби био „замољен“ на овај начин, лако је замислити да су - овако или онако - били „замољени“ и многи други познати Американци. А да је новац „дубоке државе“ у кампању против Трампа на сличан начине укључио десетине и стотине хиљада других „са великим бројем пратилаца“... Још тврде, све до данас, да се преко социјалних мрежа радило само против Хилари Клинтон и да би она - да тога није било - победила Трампа и данас била председник Америке...

        ДОНАЛДА Трампа у његовој земљи не остављају на миру, а и неће јер ће, по свему судећи, бити - ко ће кога.

        Лист америчког финансијског капитала Wall Street Journal објавио је да је Трампов адвокат Мајкл Коен платио 130.000 долара бившој порно-глумици Стефани Клифорд да не би причала о својој „вези са Трампом“.

        Лист наводи да је до те „везе“ дошло 2006-те - у време када је амерички лидер већ био ожењен Меланијом.

        WSJ наводи да је Клифод у време предизборне трке 2016-те своју „везу са Трампом“ учинила јавном, а да је пристала на ћутање за новац.

        Бела кућа је одреаговала опаском да се такве гласине одавно пласирају по америчким медијима.

        Међутим, иако то неки кључни актери вероватно не желе, изгледа да све полако престаје да буде игра на један гол.

        Познати амерички диџеј, композитор и певач - Моби - изјавио је да су га агенти CIA молили да по социјалним мрежама шири причу да је Трамп повезан са Русијом.

        Испричао је да се пре годину дана виђао са пријатељима из америчке главне шпијунске централе који су били забринути због појаве досијеа у којем се тврдило да Москва против Трампа има „компромитујуће материјале“.

        Молбу упућену њему, објашњавали су тиме што он на мрежама има „много пратилаца“... А и сам је уверен да је Трамп повезан са Русима...

        Претходних дана се у Сенату САД појавила иницијатива да се поведе истрага против аутора досијеа против Трампа. Његов главни састављач био је британски обавештајац Кристофер Стил, али су наручиоци били вашингтонски Прво врх Трампове Републиканске партије, а врх Демократске партије и Хилари Клинтон... 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

zstoja's picture
zstoja 15:19 13.01.2018.

  • +24
Voting is closed.

I RObert De Niro je zamoljen d aprica protiv Srbije i Trampa. Isto i ona sto bila u Sarajevu zamoljena.Zapadu umetnici sluze da guraju politicjke stvari. Da li ce javno da kazu ili samo odrze koncert niej ni bitno. I koncert je uterivanej zapadnih vrednosti.

Алатир's picture
Алатир 15:59 13.01.2018.

  • +16
Voting is closed.

Моје мишљење је да се споменути игра са свима јер је другачији, није политичар, а и штите га капице, за сада.
Проблеми настају тек ако дође ЛЕВИнска.

zstoja's picture
zstoja 22:38 13.01.2018.

  • +11
Voting is closed.

Nisu ni sve kapice iste. Ima on podrsku od onih bliskoistocnih kapica. Ali oni nisu tako snazni u Americi. Kapice u Americi su okrenute denokratama uglavnom. Problem je sto te kapice kao i demokrate ne drze mnogo para. Pare su kod Trampa i mnogih slicnih njima. Imaju oni Sorosa,...ali...ni ovi drugi nisu za bacanje.

Ima i te kako svadja medju samim kapicama, bilo u Americi ili na relaciji Amrerika-Izrael. Poneta je ko ce d apobedi medju kapicama.

Baja's picture
Baja 17:10 13.01.2018.

  • +13
Voting is closed.

Pravo je čudo da je Tramp uspeo da odradi prvu godinu svog mandata pored ovakve brutalne kampanje dela nevladinih organizacija i dela državnih institucija...

Neka mu je Bog u pomoći a prvi prsten obezbeđenja na oprezu, brzoj ruci i preciznom oku.

zstoja's picture
zstoja 22:15 13.01.2018.

  • +12
Voting is closed.

Ja odavno pricam da mi ovde u Americi imamo isti problem kao i vi u Srbiji od istih ljudi.

Tramp je postavljen jer je ekonomija pocela opasno da pada u Americi u vreme Obame. Jos jedan mandat demokratama i ovo ovde bi bilo: Kupi prnje i cao. I to su kapityalisti osetili i bukvalno ovog stavili na vlast. Kakvo vrno glasanje. I sad ne znaju ni sami kako d ateraju ubutrasnjuu politiku. Imaju dva puta. Jedan sa demokratama, primaj j ilegalce, placaj im zdravstvo,...ali ond aekonomiaj pada i naord besan. Pored toga podrzavaj LGBT, naord opet ljut. Dizi poreze za sirotinju, radni naord ljut. I ode ekonomija. Ili kao Tramp, spuistaj poreze, ne reckaj globalno zagrevanje, ne reckaj imigrante, stezi ulaz u drzavu d aim avis eposl a za Amere.

Amerika se izgubila na psoljasnjem planu, a pocela je d as egubi i na unutrasnjem. I to s edesava neobicno brzo.

Додај коментар