Вароли: Кијевски режим је у очајању - пролеће 2024. за Украјину је као пролеће 1945. за Немачку

НАГЛАСИО ДА ЈЕ РЕЖИМ ЗЕЛЕНСКОГ ДЕО НАТОВОГ ЦАРСТВА ЛАЖИ И ДОДАО: „ЛАЖ ЈЕ СВЕ ШТО АМЕРИКА КАЖЕ“

Џон Вароли

* Политиколог и бивши утицајни новинар The New York Times Џон ВАРОЛИ: „Украјински режим се урушава. Немају ништа. Губе подршку у Европи и Америци. Истина је изашла на видело. То је геноцидни и тоталитарни режим. Све више Американаца то зна, све више Европљана то зна и они су очајни. Зато ће смислити свакве луде вратоломије и страшне терористичке нападе као у Крокус Сити Холу“

_______________________________________________________

         КИЈЕВСКИ режим је у потпуном очају и ради луде ствари док се руши - пролеће 2024. за Украјину је као пролеће 1945. за Немачку - рекао је московском дневном листу „Известија“ Џон Вароли, политиколог и бивши утицајни новинар The New York Times.

         Tако је прокоментарисао информацију да је Служба безбедности Украјине (СБУ) оптужила у одсуству главног уредника руске глобалне телевизије  RТ Маргариту Симоњан. Чак по четири члана свог Кривичног закона - за наводно позивање на геноцид, угрожавање територијалног интегритета Украјине, пропаганду рата и величање учесника руске војне специјалне операције.

         „Украјински режим је у очају, у потпуном очају. Урушава се. Немају ништа. Губе подршку у Европи и Америци. Истина је изашла на видело. Они су геноцидни режим. Они су тоталитарни режим. Светска заједница то сада зна, све више Американаца то зна, све више Европљана то зна и они су очајни. Зато ће смислити свакве луде вратоломије и страшне терористичке нападе као у Крокус Сити Холу“, рекао је Вароли.

         Нагласио је да је кијевски режим део НАТО-овог „царства лажи“.

         Подсетио да алијанса укључује Сједињене Државе за које је рекао: „Све што кажу је лаж”.

         Коментаришући оптужбе на рачун Симоњан, Вароли је истакао да кијевски режим њима покушава да дискредитује своје непријатеље. По његовом мишљењу, они ће из очаја наставити да раде такве „нечувене ствари“.

         Вароли је такође појаснио да ће САД, Велика Британија, Француска и Немачка сигурно подржати оптужбе на рачун Симоњан.

          Подсетио је да Вашингтон и друге западне земље одавно уводе различите санкције против RТ.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари