Трамп упозорио демократе да се могу суочити са невероватним гневом његових присталица

ПОРУЧИО ИМ ДА ЈЕ ЗАТО ИНСИСТИРАЊЕ НА ИМПИЧМЕНТУ „ОГРОМНА ОПАСНОСТ ЗА САД“

* Пред полетање за Аламо (Тексас) рекао: „Ми не желимо насиље, апсолутно га не желимо. Што се тиче импичмента, то је наставак највећег лова на вештице у историји политике. То је апсолутно смешно. То ће изазвати невероватан бес. Они у Конгресу раде заиста ужасну ствар

_____________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп је индиректно позвао своје присталице да на импичмент који му спремају демократе – ако њо њега заиста дође – одреагују масовним гневом.

       Упозорио је своје прогонитеље: „Ми не желимо насиље, апсолутно га не желимо. Што се тиче импичмента, то је наставак највећег лова на вештице у историји политике. То је апсолутно смешно. То ће изазвати невероватан бес. Они у Конгресу раде заиста ужасну ствар“.

       Паметном и опрезном: доста. Само, демократе и дубока држава су у уверењу да им се указала прилика да иду `до краја` - која се не сме пропустити.

       Трамп је Американцима – пре полетања за Аламо (Тексас), где треба да наступи пред својим присталицама – поручио:

       „За Ненси Пелоси [спикера Представничког дома САД] и Чака Шумера [лидера демократа у Сенату] импичмент је наставак њихове линије, али је огромна опасност за земљу јер ће изазвати невероватан бес“.

       Актуелни председник је, иначе, избегао да одговори на питање – хоће ли поднети оставку коју му изнуђују демократе у Конгресу САД.

       О свом говору на вашингтонском митингу пред присталицама 6. јануара, након чега су у америчком Конгресу почели нереди, рекао је да је био потпуно прикладан, што су потврдили и стручњаци који су га проучавали:

       „Тај мој говор су проучили експерти и дошли до закључка да је то потпуно прикладно“, нагласио је Трамп.

       Још је додао: „Ако погледате шта су све неки људи, политичари на високом нивоу, говорили о летошњим нередима, страшним нередима у Портланду, Сијетлу и другде, видећете да је стварни проблем у ономе што су ти људи тврдили. Али мој говор, моје речи, моја последња изјава, укључујући и последњу реченицу - све је било проучено и сви су дошли до закључка да је то било сасвим умесно“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари