Трамп својим присталицама: Треба нам велики покрет и заједничка кампања да се победи непријатељ

ТВРДИ ДА СУ СЈЕДИЊЕНЕ ДРЖАВЕ У СТРАШНОМ СТАЊУ И ВЕЛИКОЈ НЕВОЉИ

* „Борићемо се – нагласио је - против најкорумпиранијих и најдубље укорењених сила које можете замислити. Нашој победи ће се супротставити лобисти, медији, глобалисти, марксистички радикали, корпорације пробуђених ултралиберала и политичке машинерије колосалних размера“

_______________________________________________________

         АКО га здравствено стање или метак не зауставе, име Доналда Трампа  биће 5. новембра 2024. на гласачким листићима за америчке председничке изборе.

       У једночасовном говору, којим је формално објавио да ће се борити за номинацију Републиканске партије за њеног председничког кандидата, рекао је да су Сједињене Државе у страшном стању и озбиљној невољи.

       Својим симпатизерима је поручио: „Да бисте Америку поново учинили великом и славном, потребни су вам велики покрет и заједничка кампања да се победи непријатељ“.

       Сви су схватили да је на овај начин Џоа Бајдена и његове демократе означио као – непријатељски табор. Поготово што је у наставку рекао:

       „Борићемо се против најкорумпиранијих и најдубље укорењених сила које можете замислити. Нашој победи ће се супротставити лобисти, медији, глобалисти, марксистички радикали, корпорације пробуђених ултралиберала и политичке машинерије колосалних размера“.

       Бајден је своју кандидатуру најавио за прве месеце 2023-ће.

       Многи у свету, који прижељкују крај америчке хегемоније или да их САД напросто оставе намиру, навијаће да Трамп 2024-те поново уђе у Белу кућу – у нади да ће његов избор довести до још већег раскола у Државама, или чак постати одлучујући корак на путу ка грађанском рату.

       У име резона  - што у Америци горе, то боље, могу се радовати и новој Бајденовој победи јер ће и њене последице даље слабити САД  и суочити их са расколима и истим ризицима.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари